Ruud verklaart zijn transfer zonder het woord ‘geld’.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruud verklaart zijn transfer zonder het woord ‘geld’.

  1. Hahaha

    Ruud je hebt gewoon ordinair voor het geld gekozen niks mis mee maar ga het niet ontkennen want dat past niet bij een grote voetballer die je ooit was. Malaga heeft ambitie maar laten we eerlijk zijn het hoogst haalbare is de 7e plaats.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>