Ruudje begint lekker.

HSV speelde gisteravond uit bij VFB Stuttgart. Ruud van Nistelrooy begon op de bank maar bij een 1-1 stand werd hij in de 64ste minuut gebracht. En ja hoor: toen het klokje de 80 minuten aantikte had de oud-PSV-er er al weer twee (knap) ingelegd en had hij de eindstand bepaald op 1-3. Nou ja, liever tegen Stuttgart dan PSV, maar sowieso een goede generale dus voor de Duitse club. Voor een 1-3 generale zou ik vandaag wel tekenen.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>