Van Nistelrooij in Oranje, van der Sar ook?

Voormalig PSV’er Ruud van Nistelrooij heeft het WK in Zuid-Afrika nog niet uit zijn hoofd gezet. De momenteel geblesseerde spits van Real Madrid bedankte zelf voor Oranje, maar houdt nu de deur open voor een mogelijke terugkeer. “Luister, ik heb zelf bedankt, daarbij moet ik eerst herstellen, weer op mijn top zien te komen, maar als de bondscoach vervolgens zegt dat hij me nodig heeft, dan zeg ik niet bij voorbaat ‘nee’. Tuurlijk niet.”

Goed nieuws! Nu hopen dat zijn herstel spoedig verloopt, en dan kan bondscoach Bert van Marwijk gaan bellen. En hopen dat Edwin van de Sar hetzelfde voorbeeld volgt, dan kan het nog een leuk toernooi worden.

Van der Sar heeft zijn contract met Manchester United al met een jaar verlengd. Een telefoontje van de bondscoach volgend jaar rond deze tijd, met een mooi verhaal over carriere-afsluiting in Oranje en dat soort dingen, en dan kan Van der Sar toch niet weigeren?

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>