Chaos nu compleet rondom Engelaar.

Als schrijver voor een site als dit zit je toch altijd een beetje te hopen dat de over het algemeen saaie transferperiode snel is afgelopen. Niet dit jaar: de ene dag is nog hilarischer dan de andere. Neem nou Orlando Engelaar. Ging niet mee naar Oostenrijk omdat hij ziek was. Althans, dat was de officiële lezing, wat insiders wisten al snel te melden dat hij gewoon thuis zit te wachten op geïnteresseerde clubs. Vervolgens riep Rutten dat hij wel degelijk koorts heeft, waarna vandaag zijn zaakwaarnemer roept dat hij helemaal niet ziek is. En alsof dat nog niet genoeg is meldde de zaakwaarnemer ook nog dat hij niet speelt omdat één van de geïnteresseerde clubs Europees speelt, terwijl Brands juist zei dat beide dat niet spelen. Misschien is het spel nog niet om aan te zien, maar de bestuurlijke kant van PSV verveelt in ieder geval nooit.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>