Engelaar lijkt snel te vertrekken.

Orlando Engelaar lijkt niet langer een grote last voor PSV te zijn. De middenvelder claimt interesse van enkele clubs, waaronder zeker één serieus geïnteresseerde. Bovendien heeft hij aangegeven dat een vertrek ‘zomaar eens heel snel zou kunnen gaan’. Zou het komen door de zet van Rutten om hem als verdediger neer te zetten? Newcastle was daar erg van onder de indruk. Als hij als verdediger verkocht wordt moeten we concluderen dat dat briljant was van Fred, die Engelaar ‘een hele goede voetballer’ noemt. ‘Logisch dat er dus interesse is.’ Ook de naam van Vitesse valt, die zoeken naar balans op het middenveld. Hoe dan ook, het lijkt er op dat hij over een maandje niet meer over ons veld strompelt. En dat is mooi.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Engelaar lijkt snel te vertrekken.

 1. JariStandbeeld

  Ik vind Engelaar en PSV perfect bij elkaar passen.

    /   Reply  / 
  1. stan

   Dan weet ik zeker dat jij geen seizoenskaart hebt van PSV.

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Stan dat was ook een cynisch bedoeld :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>