Engelaar krijgt steun uit onverwachte hoek.

Orlando Engelaar voelde zich na zijn rode kaart ‘genaaid’. Hij had zelfs het idee dat Nijhuis iets tegen hem had, en ik had zelfs het idee dat hij wilde gaan zeggen dat het wel erg toevallig is dat zo’n belachelijke beslissing werd genomen door een scheids die vaak bij FC Twente op de tribune zit. Maar dat mag je niet zeggen, want dan ben je weer een Calimero. Toch neem ik het risico: volgens mij heeft Nijhuis óf een gigantisch ego waardoor hij graag topclubs benadeeld (volgens mij is hij in A’dam ook niet echt populair) óf hij grijpt echt elke kans aan om FC Twente voordeel te gunnen.

Gelukkig hoef ik hier niet in mijn eentje een pleidooi in die richting te houden, want dat deed oud-scheidsrechter Mario v.d. Ende al: “Dit zijn toch geen redenen om iemand uit het veld te sturen? Ik zeg wel eens: als scheidsrechter moet je goeie ogen hebben maar slechte oren. Je moet in een wedstrijd toch kunnen discussiëren? Ik heb een beetje het idee dat Nijhuis de nieuwe moraalridder wil uithangen. Geef dan tenminste aan wát Engelaar heeft gezegd. Wat-ie aan het doen was? Ha, John de Wolf en Jan Wouters begonnen vóór de wedstrijd al te vragen wat ik kwam doen. Als ik zo had gefloten als Nijhuis, had dat soort jongens alleen aan de wedstrijd kunnen beginnen met een nietje door hun lippen.”

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Engelaar krijgt steun uit onverwachte hoek.

  1. Ron

    Kijk, het zit nu PSV es tegen met een kaart, maar deze was ook zwaar overdreven. Zijn zogenaamde link naar Twente zal de kop wel opsteken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>