Fred klaagt over geklaag fans.

Fred Rutten, vandaag 48 geworden, had in tegenstelling tot zijn normale interviews wel iets te melden gisteren. De trainer/coach was namelijk absoluut niet te spreken over de fluitconcerten aan het adres van Engelaar. Er zijn inderdaad maar weinig spelers die daar beter van gaan spelen. Toch is het misschien ook een teken aan het adres van Rutten zelf, die blijft vasthouden aan Orlando, hoewel die al in geen tijden meer een degelijke wedstrijd heeft gespeeld. Niemand heeft een hekel aan Engelaar, maar iedereen (incl. hijzelf) ziet gewoon dat hij het niet -meer- aankan.

Dit waren Freds exacte woorden: ‘Hij (Orlando, red.) maakte een fout, dat kan gebeuren. Maar als je dan door je eigen publiek uitgefloten wordt… Je hebt de steun van het publiek nodig om kampioen te worden. Als je je eigen spelers gaat uitfluiten, wordt het erg moeilijk.’

‘Het is niet het hele publiek. De westkant is echt fantastisch. Die reageert een keer en daarna staan ze wel heel erg achter de ploeg. Het andere gedeelte van het publiek, dat ben ik wel gewend. Ik heb een toeschouwer achter me zitten, die doet het vanaf de eerste minuut. Het is alleen jammer dat het puur gericht is op een speler. Ik hoop dat we in de toekomst de steun die we heel hard nodig hebben, ook krijgen. Ik moet zeggen dat ik wel tevreden ben over de harde kern, die ook meegaat naar uitwedstrijden. Die steunt ons altijd fantastisch. Daar ben ik zeer tevreden over.’

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>