Engelaar toch niet helemaal fit.

Orlando Engelaar wordt opnieuw onderzocht aan zijn scheenbeen. Hij gaat wel mee naar Italië en Fredje verwacht ook dat hij gewoon kan spelen. Helaas. Een bijkomend nadeel van het verlies tegen NAC is dat onze trainer er vast van overtuigd is dat Bakkal, Afellay en Toivonen op één middenveld voor teveel tegengoals gaan zorgen. Zodoende zal hij altijd voor Engelaar blijven kiezen, zeker als na de winterstop ook Afellay wegvalt.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>