Nieuwe poll: Orlando Engelaar.

Als we de carrière van Orlando Engelaar kort samenvatten heeft hij het eigenlijk bij geen enkele club echt gemaakt. Bij FC Twente was hij wel aardig, maar het was ook geen ramp dat hij naar Schalke verkaste. In Duitsland kon hij geen potten breken en dus nam Rutten hem mee naar PSV. Daar heeft de ‘diesel’ een wedstrijdje of 10, voor de winterstop vorig seizoen, goed gespeeld. De rest van de wedstrijden was hij degelijk maar zeer vertragend. De laatste wedstrijden speelde hij werkelijk dramatisch.

Hoewel PSV niet veel alternatieven voor handen heeft, moet de vraag toch gesteld worden: heeft dit nog wel zin zo? Of moet eventueel een goed bod van Trabzonspor in de winterstop in beraad worden genomen?

Hoort Engelaar nog wel in de basis thuis?

Loading ... Loading ...

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe poll: Orlando Engelaar.

 1. Harald

  Ik zeg bakkal op zijn plaats.
  Rutten schuift wel ff, of die hutchinson.
  Engelaar is traag man, heb je niks aan.
  Als je bij PSV een hansworst in het veld zet zie je het toch niet omdat er allemaal topspelers omheen lopen, het enige wat hij hoeft te doen is bal ontvangen en doorgeven.

    /   Reply  / 
 2. Dirk

  Engelaar is idd erg traag. Ik ben ervan overtuigd dat een topclub op snelheid en techniek moet spelen. Het voordeel van Engelaar is dat hij vooruit denkt. Maar dit is ook echt het enige.

  Tegen Twente resulteert dat in verlies en PSV kwam te kort. Dit mag niet kunnen met z’n wedstrijd.

  Rutten zet je spelers op scherp en houd ze op scherp. De aandacht gaat wel eens verloren. Je moet willen winnen!!!!

    /   Reply  / 
  1. Polleke

   Dirk, je geeft aan dat het op snelheid en techniek aankomt. Techniek heeft Engelaar niet overdreven veel maar goed, hij heeft genoeg om bij PSV goed mee te draaien.

   En wat betreft de snelheid, je zegt zelf al, hij denkt een stap vooruit. Dat heeft ook met snelheid te maken. Je kunt beter al weten waar je naartoe gaat passen, dan dat je eerst 20 meter gaat rennen en dan de bal terug moet spelen op je verdediging of keeper.

   Engelaar is geen grote topper, maar goed genoeg voor eredivisie en europa league naar mijn mening.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>