Contract Toivonen tot zijn tevredenheid verlengd.

Ola Toivonen deed wat onhandige uitspraken over aankopen die nodig waren en dat hij anders zou vertrekken, maar nu is hij toch volledig tevreden. Zijn contract is verlengd tot 2014 (via een eenzijdige optie) en daar is hij erg gelukkig mee: “We zeiden dat we augustus af zouden wachten. Maar de kans was groot dat ik zou blijven, dus konden we het net zo goed afhandelen. Ik blijf nog twee jaar extra. Dit is voor beide partijen een verbetering. Of ik meer ga verdienen? Absoluut. Wat PSV erop vooruit gaat? Zij hebben een tevreden speler.” 

Ik denk dat Ola in dit systeem nog heel belangrijk kan worden voor PSV. Hij is toch een hele goede schakel tussen middenveld en aanval en pikt bovendien toch altijd zijn doelpuntjes mee. Ook nu heeft hij in 4 duels toch alweer 3 keer gescoord. Alleen die belachelijke overtredingen van hem, zoals bij een 4-1 voorsprong tegen Excelsior. Dat zullen we er niet meer uitkrijgen denk ik, dus zal hij weer een paar wedstrijden op de tribune zitten met een schorsing. Zonde van zo’n goede voetballer..

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Contract Toivonen tot zijn tevredenheid verlengd.

  1. Twente-4-live

    “ze” hebben een tevreden speler! Wat een geldwolf. Past goed bij dit PSV!!

      /   Reply  / 
  2. -------

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DIE GAST IS ALLEN GOED IN ZWAAREN OVERTREDINGEN MAAKEN EN ZWALBES VOOR DE REST HEB JE NIKS AAN DEZEN GAST WANT HY IS ECHT TE SLECHT VOOR WOORDEN EN HY KAN GEWOON NIET VOETBALLEN

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>