Ola Toivonen wordt volwassener.

Ola Toivonen heeft het gevoel dat hij op mentaal vlak aan het groeien is. De Zweed was vorig jaar veel negatief in het nieuws door ellebogen en tenentrappen. Dat hoeven we dit jaar echter niet meer te vrezen: “Het heeft voor een deel met volwassen worden te maken. Door elke ervaring groei ik mentaal. Steeds weer probeer ik af te wegen wat de beste beslissing voor mij, PSV en mijn familie is. Wat dat betreft heb ik veel geleerd van vorig seizoen.” Laten we het hopen, want deze jongen heeft genoeg aan zijn voetbalkwaliteiten en kan als aanvoerder natuurlijk dit helemaal niet meer doen. Overigens mag hij wat mij betreft nog best verdedigers tegenhouden op de rand van de zestien, dat is gewoon winnaarsmentaliteit, en dat misten we de afgelopen jaren bij de rest van het team.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ola Toivonen wordt volwassener.

 1. wijnands hm

  TOIVONEN wordt volwassen …wanneer????? en wanneer wordt het een mens ?Hij gaat op het veld te keer als een beest.Onbegrijpelijk hij als aanvoerder.Mijn vraag heeft RUTTEN iets aan de ogen.Voetbal liefhebbers kunnen nu in gaan zetten op Wanneer krijg TOIVONEN weer de eerste rode kaart in het nieuwe seizoen.Ik denk zeker al bij de eerste 2-3 wedstrijden zal het raak zijn.Ook dit hoort bij het spel van PSV.

    /   Reply  / 
  1. Toivonen

   Jag är uppvuxen.

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Vilket skämt ha ha ha ha ha ha ha ha ha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>