Toivonen geeft boeiend eerste interview als aanvoerder.

Zoals bekend is Ola Toivonen de nieuwe aanvoerder van PSV, en in het bijbehorende takenpakket zit uiteraard het geven van interviews. En die zijn in zijn geval vaak interessant. Wat dit keer opviel, naast dat zijn Nederlands inmiddels beter is dan dat van veel Nederlanders, is dat hij Engelaar oprecht lijkt te gaan missen. Daarnaast riep hij nogmaals op om op zijn minst nog een spits en een verdediger te halen, en lijkt hij uit te kijken naar een mogelijke samenwerking met Mounir El Hamdaoui. Zie hier het interview:

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Toivonen geeft boeiend eerste interview als aanvoerder.

 1. Hahaha

  Het is toch te gek voor woorden iemand die vorige seizoen structureel zijn eigen had misdragen met elleboogjes enz is nu aanvoerder. En dan ook nog de brutaliteit om een spits en een verdediger te eisen terwijl er al voor zo’n slordige 20 miljoen aan spelers is gekocht. Als hij dit bij Ajax flikte dan zat hij net als El Ham bij Jong Ajax. Onbegrijpelijk wat een amateurisme weer.

    /   Reply  / 
  1. Joop

   Overdrijven is ook een vak hoor pff. hij eist helemaal niks, hij zou het alleen wel fijn vinden als er nog versterkingen komen op bepaalde posities wat meer dan logisch is. en die ellebogen, dat was een paar x, net als of je aanvoerder bent dit ineens nooit meer voorkomt. onzin. en vergelijking met el hamdoui slaat al helemaal nergens op. totaal niet vergelijkbaar

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Het valt niet mee hè voor onze Joopje goed lezen :)

      /   Reply  / 
 2. Robbie

  @ Hahaha…tsjie? Gezondheid!
  Wat een gezeur over de ‘elleboogjes’ van Toivonen
  Nee Suarez… dat was het braafste jochie van de klas
  Heeft ‘zijn eigen’ ok zo nu en dan misdragen. Zat hij naast El Ham bij jong ajax? Hmmmm… nee, Luisje is ook aanvoerder geworden…
  toch?

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Dankjewel ! Ik zie toch echt boven dat het over Toivonen gaat het valt ook allemaal niet mee hè. Dus ook voor jou geld beter lezen :)

     /   Reply  / 
   1. GOAL !!!!!!

    En wat dacht je van Vertonghen?! Die werd natuurlijk (zoals de meeste ajacieden) voor zijn vuistslag vrijgesproken door de KNJB, maar ook geen aanvoerder waardig.

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

     Ik heb voor de zekerheid nog een keer goed gekeken boven & Verthongen staat er ook niet bij het gaat toch echt alleen over Toivonen hoor, ik weet het het is allemaal verwarrend maar ook voor jou geld ietsi pietsi beter lezen :)

       /   Reply  / 
 3. Paul

  het valt niet mee op Mykonos,mijn haar wor helemaal blond.

    /   Reply  / 
 4. Robbie

  Beste Hahaha,
  in een normale dialoog is het best mogelijk het over Toivonen te hebben en in die dialoog toch ook namen van andere mensen (bv Suarez) te gebruiken.
  Dat wil namelijk niet meteen zeggen dat je off topic raakt

  Maar goed, terug naar het onderwerp ;-)
  Laat ik het dan zo formuleren:
  Jij stelt dat Toivonen eigenlijk geen aanvoerder zou mogen worden omdat hij zich vorig seizoen misdragen heeft (toch?)
  Dan vraag ik aan jou: vind je dat alleen Toivonen zich moet gedragen om aanvoerder te mogen worden, of geldt dat eigenlijk heel misschien ook wel voor andere spelers (van bijvoorbeeld Ajax)?

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Nee Robbie in een normale dialoog word alleen gepraat over het onderwerp die zet jullie blogbeheerder niet neer voor janlul. Dat is op iedere blog zo maar zo gaat het helaas niet altijd omdat het makkelijker is om snel andere spelers bij te betrekken of ander onderwerp maar daar trapt deze jongeman niet in :) Dus zet allemaal die PSV bril af & ga de discussie aan waar het om draait.

     /   Reply  / 
   1. Robbie

    ok mijn bril is af
    Het enige dat ik me steeds maar af vraag is of jij vindt dat een speler (zoals bijvoorbeeld Toivonen, verder zal ik geen namen meer noemen) alleen aanvoerder mag worden als hij een ‘clean record’ heeft
    Dat is mijn vraag, meer niet.
    Dat is toch on topic, of moet ik mijn psv-contactlenzen nu ook nog uit doen??

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

     Voor dat ik antwoord geef wil ik zeker weten dat je ook je PSV contactlenzen uit hebt gedaan & dat je niet meer je electrische PSV tandenborstel van het merk Philips gebruikt. Ik heb namelijk sterk het gevoel als ik antwoord geef dat je er Janssen bij wilt betrekken heb ik gelijk of niet :)

       /   Reply  / 
     1. Robbie

      Tja ach, ik bedoel alleen maar dat het vaak JUIST de etterbakken zijn, die op een gegeven moment toch aanvoerder (mogen) worden. Ik dacht niet eens direct aan Janssen in het bijzonder, maar aan de zo’n beetje de halve voetballerij.
      Ik hoop overigens wel oprecht dat Toivonen zijn verantwoordelijkheid ook gaat nemen dit seizoen en zich als een aanvoerder gaat gedragen… zo niet dan geef ik je gelijk en is hij niet aanvoerder-waardig
      (mag ik nu weer tandenpoetsen? ik stink een beetje uit mijn bek volgens mijn vrouw)

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>