Toivonen eist versterkingen.

Ola Toivonen heeft aangegeven dat het wel of niet aantrekken van directe versterkingen van invloed is op zijn beslissing om bij PSV te blijven. Rare gang van zaken natuurlijk, want het is nou niet zo dat hij zich vorig jaar zo geweldig geprofileerd heeft dat hij het recht heeft om dit te zeggen. Aan de andere kant willen we natuurlijk zelf allemaal ook die versterkingen, en geldt dat gewoon ook voor Toivonen. Alleen moet je er dan net niet bij zeggen dat je het meeneemt in je beslissing om te blijven. Alsof PSV daar niet iets in te zeggen heeft, of zijn de spelers echt de baas?

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toivonen eist versterkingen.

 1. ander oog

  Jona, baseer je dit nu op wat Toivonen zegt of wat de pers daar vervolgens van gemaakt heeft. Wat ik in de woorden van Toivonen lees is dat hij bij voldoende versterkingen niet de behoefte heeft om weg te gaan. Het is niet zo dat hij zijn verkoop eist als voldoende versterkingen uitblijven. Maar mocht die versterking uitblijven dan wordt het voor hem makkelijker om zelf ja te zeggen tegen een aanbod van buitenlandse club. En dan nog is het aan PSV om ook akkoord te gaan.

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Precies, zo zie ik het ook. Maar vind wel dat hij had mogen beseffen dat als hij niet 8 wedstrijden geschorst was of hij die bal er in had geschoten tegen Groningen we mogelijk wel CL-inkomsten hadden gehad. Hij is niet in de positie om dit nu te zeggen.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>