Toivonen krijgt nieuw contract zonder transfersom.

Ola Toivonen zal in 2012 niet gratis Eindhoven verlaten, zoveel staat vast. Waar over Jonathan Reis gespeculeerd kan worden dat er fouten zijn gemaakt, gaat dat bij de Zweed niet gebeuren. Zijn contract wordt door PSV verlengd (de club had een eenzijdige optie) en zo zal hij tot 2014 onder contract blijven. Zónder, en dat is niet onbelangrijk, gelimiteerde transfersom.

Wel zal hij meer gaan verdienen, hij zal zelfs een van de grootverdieners worden. Het is echter ook een van onze beste spelers, dus dat is niet onterecht. Isaksson en Engelaar zijn ook grootverdieners, dat is wél onterecht.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toivonen krijgt nieuw contract zonder transfersom.

  1. Joost

    Dat doen ze goed!

      /   Reply  / 
  2. Brutus

    Beste spelers, ik vind het helemaal niets, mister schwalbe en smerig spel. Mooi weer voetballer, Mertens, Strootman en Wijnaldum zijn vele malen beter. Gelukkig heeft Psv een drama coach, achterban, keeper en achterhoede! Lekker doorgaan met middelmaat daar, titel gaat weer naar Amsterdam of Enschede.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>