Update: Ola toch niet lang uit de roulatie.

Gelukkig lijkt het toch mee te vallen met de blessuregevallen van Koevermans en Toivonen. Met name bij laatstgenoemde leken de vooruitzichten slecht (volgens het ED), maar de officiële site van PSV meldt dat beide spelers binnen ‘niet al te lange termijn’ weer terug zullen keren. En dan is het dus geen kwestie meer van vier weken, en dat is toch wel prettig. Misschien kan hij het dan nog eens in de spits proberen, met Bakkal achter hem. Dan zouden we zomaar weer een scorende spits kunnen hebben!

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>