Mist Toivonen toch het einde van de competitie?

Alsof het lot er mee speelt, is Ola Toivonen gisteren geblesseerd geraakt tijdens de training van PSV. Hij liep een hamstringblessure op, en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Ook Danny Koevermans heeft vroegtijdig moeten afhaken bij de training, en Erik Pieters lijkt toch wel wat last te hebben van zijn blessure. Dat laatste vind ik helemaal bizar: als je je niet 100% voelt moet je gewoon niet uitkomen in zo’n (op papier) eenvoudige interland. Wat betreft Toivonen zou het misschien niet eens zo heel erg zijn om hem wat eerder op vakantie te sturen, maar dan moet wel Bakkal fit blijven.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>