Zonneveld blijft graag bij PSV

Mike Zonneveld blijft het liefst bij PSV. “Het liefst vecht ik voor mijn kans. Anders lijkt het me leuk om eens in een andere competitie rond te kijken.” Veel vertrouwen heeft hij in de nieuwe trainer Fred Rutten, die hem in het verleden al eens naar FC Twente wilde halen.

“Daaruit kun je concluderen dat hij het in me ziet zitten, maar dat was natuurlijk wel een ander niveau. Hopelijk komt er binnenkort meer duidelijkheid. Het liefst blijf ik bij PSV. (..) Mijn contract loopt nog twee jaar door, maar het wordt hoog tijd om weer te spelen. Ik mis de wedstrijdspanning. Het is al met al een zuur seizoen. Ik draaide volgens mij een prima voorbereiding, maar kwam toch niet aan de bak. Dat wil ik liever niet nog een keer meemaken.”

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>