PSV grote favoriet voor de prijzen.

Zowel de journalisten als de concurrenten in Nederland zien PSV dit seizoen als de grote kanshebber voor de prijzen. Onze trainer zegt dit zelf ook, wat voor ons prettig is, maar de selectie wel extra druk geeft. Elke misslag van ons elftal zal breed worden uitgemeten in de media, en het ‘volledig aangekochte’ elftal zal er best een paar keer ‘helemaal niets van kunnen’. Dat hoort bij de favorietenrol. De vraag is: waaróm ziet iedereen ons als favoriet? Tenslotte is Labyad vertrokken en hebben we daar Narsingh voor terug, wat op dit moment slechts een kleine verbetering is, kent niemand Zanka dus daar kan nog geen oordeel over geveld worden, en is Rutten (die zo’n geweldige trainer is volgens media en collega’s) vervangen door Advocaat. Daar kan het dus niet aan liggen. Ligt het dan tóch heel misschien aan de angst voor onze nieuwe heerser op het middenveld, Mark van Bommel? Maar die was toch niet goed genoeg meer…?

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “PSV grote favoriet voor de prijzen.

 1. Oog

  PSV doet mee om alle 4 de prijzen. Topseizoen.

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   WELGEMEENDE FELICITATIES AAN PSV ….100x liver jullie dan die grootbekken uit 020 . SORRY echte ajaxsupp. !(is alleen bedoeld voor waterhoofd Paul en zijn billemaat Hahaha .

     /   Reply  / 
 2. Oog

  Handig zon vooruitziend oog

    /   Reply  / 
  1. Oog

   Jammer om te moeten melden maar dat was geen opmerking van mij.

     /   Reply  / 
 3. Oog

  Aangezien je hier ook komt Ron en wij beide wat meer leven willen op deze blog stel ik voor om hier de discussie voort te zetten. Te beginnen met mijn ‘laatste’ reactie bij de Ajax blog.

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Waar wil je het over hebben?? Eigen jeugd? Jozefzoon… Sneijder…
   Of over die viezerik van een van Bommel?

     /   Reply  / 
 4. Oog

  Vervolg vanaf Ajax.blog

  “Als men niet koopt is het niet goed???” dat zijn jouw woorden Ron.
  .
  Ik vind dat als je het beter wilt hebben dan je hebt in selectie of jeugd dan moet je kopen. Kopen is dan een middel waar je gebruik van maakt als je dat kan. Het is nooit een doel. Zoals niet kopen ook nooit een doel kan zijn als je de selectie moet versterken.
  .
  Ajax geeft momenteel zelf ook aan dat ze drie aankopen nodig hebben. Als ze dan met Sana en Armenteros aankomen is het niet zo dat ze niet willen kopen of dat ze niet TE veel willen betalen. Te veel betalen wil niemand maar Ajax wil/kan momenteel vooral niet veel betalen. Het woordje TE is slechts een excuus.

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Ajax koopt omdat er veel vertrekt. Bij PSV niet! En nog is het hommeles!

     /   Reply  / 
 5. Peter

  PSV geen favoriet meer voor de prijzen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>