PSV-spelers komen, gaan en twijfelen

Druk spelersverkeer deze dagen.

Edison Méndez kwam terug uit Ecuador, maar wel mooi te laat. Voor straf mag hij niet mee naar Spanje, en traint hij de hele week met de beloften. Ook Carlos Salcido kan niet mee naar La Manga, maar zijn late terugkomst was afgesproken. Goed nieuws voor beide spelers is dat ze er vrijdag dus bij kunnen zijn op het supportersfeest. Veel plezier mannen, en alvast Muchos Gracias voor jullie aanwezigheid vrijdag.

Reimond Manco gaat alweer richting Zuid-Amerika. Na één training bij PSV is hij nu op weg om als aanvoerder van Peru het Zuid-Amerikaans kampioenschap voor ploegen onder twintig jaar te spelen in Venezuela. Uiterlijk 8 februari wordt hij terugverwacht.

En dan Mark van Bommel. Komt hij nu wel of niet? PSV heeft hem in elk geval nog niet uit het hoofd gezet. We hebben het dan over een transfer in de zomer. Ik hoop dat dit doorgaat, van Bommel zelf hopelijk ook.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>