Maza moet zich bewijzen.

Zei ik niet vorige week nog dat Maza niet zo moest klagen, omdat hij zowel eerste man achter Marcelo als Bouma is en dus een prima uitgangspositie heeft? Juist, en nu is Marcelo dus enkele weken out, want er is een beschadiging geconstateerd aan de binnenste band van zijn linkerknie. En dus krijgt Maza de kans. En dan is het zelfs nog lekker dat we Vukovic hebben behouden, want anders was de spoeling toch wel heel dun.

Eigenlijk is het ook gek dat je 1 vervanger hebt voor 2 verdedigers, terwijl je voor de spitspositie 3 of 4 man in de gelederen hebt. Goed, Maza mag en moet zich dus gaan bewijzen, tegen VVV was hij redelijk maar tegen Twente (en topspits Janko, pfff) moet het wel beter.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Maza moet zich bewijzen.

 1. Mauricio

  Natuurlijk heb je gelijk als je zegt dat hij niet in de media moet klagen dat hij niet gewaardeerd wordt. Dat moet hij laten zien op de trainingen en tijdens de wedstrijden dat hij wel opgesteld is… maar…

  Rutten heeft een totaal andere instelling dan Rodriquez en dat past perfect bij Marcelo. Ik weet niet of het iedereen is opgevallen, maar let voor de aardigheid maar eens op hoe vaak marcelo terugspeelt terwijl er vooruit zeker een optie is en hoe vaak Rodriquez vooruit speelt terwijl terug op de keeper een makkelijkere oplossing is. Nou dan geef mij maar Rodriquez die een bal vooruit af en toe verkeerd inspeelt. Als je dat weet, kun je je daar ook op instellen. Maar als de bal de laatste verdediger voorbij is en hobbelend op Isaksson afkomt omdat Marcelo maar een weg kent, namelijk de weg terug… tja…

  Het is de instelling van Rutten die bepaalt of Marcelo of Rodriquez speelt. Ik vind een rodriquez die vertrouwen krijgt en uitstraalt verdedigend net zo sterk als Marcelo. Ik vind daarentegen opbouwend Rodriquez vele malen “leuker” om naar te kijken. Altijd de bal naar voren. Let er nu maar eens op voor de aardigheid. Turf maar eens hoeveel van de ballen vooruit en terug op de keeper gaan. Doe hetzelfde maar eens bij Marcelo. Haal daar de onnodige uit en turf die ook maar eens… dan snap je waarom ik eigenlijk wel blij ben dat Rodriquez speelt.

  Voetbal win je door een keer meer te scoren dan je tegenstander, niet door geen doelpunt te incasseren… Denk daar maar eens over na.

    /   Reply  / 
 2. Mauricio

  Oh ja, want als je zelf niet scoort wordt het maximaal 0-0… is te weinig om kampioen te worden… Daarom heeft Rutten ook nog nooit wat gewonnen met PSV. haha

    /   Reply  / 
 3. JOHAN

  dat worft vanavond weer genieten geblazen met JAAAAAAA,,,,Manolev,,balletje breed balletje voor en een balletje gehakt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>