Marcelo ziet PSV als springplank.

Binnen no time heeft Marcelo een basisplaats bij PSV veroverd. En eerlijk is eerlijk, het is een behoorlijk goede verdediger. Dat weet hij zelf ook, want hij kijkt al verder dan Eindhoven: ‘Ik weet wat me hier te doen staat. Het kampioenschap met PSV is voor mijn plannen essentieel. Dan spelen we namelijk zeker in de Champions League en dat is het toernooi waarin je jezelf in de kijker kunt spelen bij de bondscoach.’

En met bondscoach bedoelt hij natuurlijk ook de topclubs. Gezonde ambitie, goede jongen. Zou wel goed zijn als hij een stabiel blok ging vormen met Bouma, heb toch het idee dat daar vaak nog wat miscommunicatie is, terwijl ze allebei kwaliteit genoeg hebben.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>