Reimond Manco mogelijk zwaar geblesseerd

Vorige week beklaagde PSV zich erover dat huurling Reimond Manco zo weinig aan spelen toekwam bij Willem II. Voorlopig zal dat nog even zo blijven, de Peruviaan raakte gisteren tijdens de training geblesseerd aan de knie. Onderzoek moet uitwijzen hoe zwaar de blessure is, maar het leek in eerste instantie tamelijk ernstig.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>