PSV wil meer speeltijd voor Manco

PSV vindt dat Reimond Manco meer aan spelen toe zou moeten komen bij Willem II. De aanvaller komt net als bij PSV erg weinig in actie, en dat komt zijn ontwikkeling niet ten goede.

Tja, dat is het risico als je een speler verhuurt. Of je moet een clausule inbouwen zoals met Ben Sahar is gebeurd, maar dat is onbegonnen werk natuurlijk. Als Manco beter is dan de rest zal de trainer van Willem II hem waarschijnlijk wel opstellen, hij moet dus gewoon hard werken en zien wat er van komt.

Maar de score voor PSV is niet zo slecht. De andere jonge huurlingen Rens van Eijden, Stijn Wuytens en Cassio Ramos spelen wekelijks op het hoogste niveau. Jonathan Reis en Genéro Zeefuik doen dit op een niveautje lager. ‘Oudje’ Eric Addo kent een nogal vreemd seizoen, maar scoorde nog nooit zo vaak in één jaargang.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>