Rode kaart voor Manco

Het Zuid-Amerikaanse kampioenschap onder 20 is voor Reimond Manco in een deceptie geëindigd. De eerste twee wedstrijden tegen Argentinië en Colombia gingen al verloren. In de derde wedstrijd was ook Venezuela te sterk (3-1), waardoor Peru uitgeschakeld is. Tot overmaat van ramp kreeg aanvoerder Manco kort na rust de rode kaart. Vermoedelijk voegt Manco zich op korte termijn weer bij de PSV-selectie.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>