Manco is snel weer terug

Reimond Manco is mogelijk sneller weer in Eindhoven dan hij zich had voorgesteld. De PSV-er is aanvoerder van Peru onder 20. Op het Zuid-Amerikaanse kampioenschap heeft Peru met 1-0 van Colombia verloren, na een eerdere verliespartij tegen Ecuador (2-1). Er volgen nog twee groepswedstrijden. Als Peru zich niet bij de eerste drie schaart, is het toernooi voorbij, en pakt Manco het vliegtuig naar Eindhoven.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>