Reis tekent bij Vitesse!

Niets zo onvoorspelbaar als de voetbalwereld. Nadat Reis ‘thuiskwam’ in Eindhoven en een contractje tot aankomende zomer kreeg voorgelegd, ging hij weer terug naar Brazilië. Niets aan de hand, in januari horen we meer, dat was de gedachte. Maar niets daarvan: Reis heeft opeens een contract getekend bij Jordania’s Vitesse.

Iets zegt mij dat dit een keuze is van de zaakwaarnemers in samenwerking met Chelsea. Want dat Reis na alles wat PSV voor hem heeft gedaan zomaar naar een andere club in Nederland zou gaan (een mindere ook nog), gaat er bij mij niet in. Mijn voorspelling is dat hij niet gelukkig zal worden daar en op een gegeven moment naar buiten zal komen met het nieuws dat niet hij maar zijn zaakwaarnemers hier achter zitten. Een beetje zoals met Gomes. Voor ons is het het volgende dramatische nieuws van deze zondag.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Reis tekent bij Vitesse!

 1. Mike

  Ongelofelijk!! Dit had ik echt niet verwacht! WAT EEN KUT ZONDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 2. Guus

  Dit is echt een nog grotere teleurstelling dan het (terechte) verlies in Rotterdam! Marcel dit mag je je aanrekenen!

    /   Reply  / 
 3. Paul postuma

  Wat een laag bij de grondse streek is dit naar een bedrijf wat zelfs al heb je geen contract meer wel je onkosten en revalidatie betaalt! Bah!

    /   Reply  / 
  1. twenteforever

   dit heet nou stank voor dank . volgende keer gewoon dit soort grapjassen die gek op snuif zijn er gelijk uitgooien .

     /   Reply  / 
 4. Falsi

  Opgeruimd staat netjes.

    /   Reply  / 
 5. 026

  welkom jonathan

    /   Reply  / 
 6. Hammer

  Je zou bijna zeggen: hadden ze hem daar maar in die goot in Brazil laten liggen.

    /   Reply  / 
 7. Geri

  We weten natuurlijk het fijne er niet van, maar dit is weer een bewijs dat clubliefde, op een enkeling na (Willy, Philip, Berry, vd Kerkhofjes), alleen voor de trouwe supporters is weggelegd.Voetballers zijn gewoon huursoldaten die voor de club met de grootste zak geld kiezen. Zelfs Ruudje hoor ik van de zomer nog zeggen dat hij niet voor PSV kiest omdat we niet CL spelen … Een week later tekent ie voor Mallaga … Rinkel-de-king !

    /   Reply  / 
 8. Hahaha

  Voetballers geven niks meer tegenwoordig om zelfrespect alleen maar om het geld.

    /   Reply  / 
 9. Ron

  Tja, tekent iemand niet dan is de wereld te klein. Moet je eens kijken wat PSV koopt, en zelf afdankt. Nu zit het een x tegen. Lijkt real wel

    /   Reply  / 
  1. Marc

   als je darmeein de cl blijft….. niet zo slecht toch?

     /   Reply  / 
 10. Paul postuma

  Het gaat er niet eens om dat het een keer mis gaat maar in dit geval is er wel sprake van ontzettend lomp gedrag van Reis naar de organisatie die je met zoveel heeft geholpen. Ik vind het zelfs Ook van Vitesse te erg voor woorden dat je hier aan mee doet. Ik wilde het eerst niet schrijven maar het blijft maar hangen maar mijn eerste gedachte was, waneer moet jong PSV thuis tegen Viresse en durft hij dan het veld op te lopen en dan maar hopen dat Tyton mag keepen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>