Reis mag van PSV niet naar Brazilië.

Ondertussen zijn er ook nog wat kleine crisisjes gaande bij PSV, zoals die van Jonathan Reis. De Braziliaan wil graag terug naar zijn geboorteland, om daar verder te revalideren. En dat snap ik best, want hier zit je in een andere cultuur de hele dag wat op je kamer, en dat is voor een voetballer vreselijk.

Ik snap PSV echter nog veel beter, die hem uiteraard geen toestemming geven.Gezien zijn coke-verleden zou het toch wel  riskant zijn om hem naar Brazilië te laten terugkeren, waar je bovendien totaal geen controle op zijn herstel hebt. Aangezien hij voor de operatie al kerst vierde in Brazilië zal dat eerste een minder grote angst zijn, maar het gebrek aan controle is wel een feit. Gewoon dicht bij huis houden en Marcelo en Ramos er regelmatig langs sturen. Het is treurig voor die jongen, maar er zit even niets anders op.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Reis mag van PSV niet naar Brazilië.

 1. Paul Postuma

  Naast het feit dat hij bij zijn vorige blessure op eigen houtje zijn gips had verwijderd en dat PSV zijn salaris betaald lijkt het mij niet meer dan logisch dat ze hem hier willen laten revalideren. Ik begrijp hem ook wel ik zou ook liever met Ronaldo en Romario op het strand een feestje bouwen :-)

    /   Reply  / 
 2. Pietje "vieze" boer

  Maar hoe zit het nou, komt Reis uberhaupt wel terug bij PSV na het geblunder met zijn contract??!! Ik hoop het van harte want ik zie in hem echt een pracht voetballer!!!!!

  PP

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>