Goede hoop op terugkeer Jonathan Reis.

Dit is nou het nieuws waar we al maanden in spanning op hebben gewacht: onze dokter, dhr. Weber, heeft goede hoop dat Jonathan Reis op profniveau in het voetbal kan terugkeren. Om precies te zijn: ‘Mits hij zijn revalidatie goed uitvoert en er geen tegenslagen zijn, schat ik de kans 90%.’ Geweldig nieuws natuurlijk, al moeten we even voorzichtig zijn; tenslotte is profniveau niet hetzelfde als ‘topspits bij PSV’. Bovendien moeten we volgens onze medicijnman nog zeker een jaar op de aanvaller wachten. Op basis van deze info mag je overigens wel verwachten dat PSV zijn contract verlengt. Al met al heel positief dit!

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Goede hoop op terugkeer Jonathan Reis.

  1. noortuk

    dan hebben we aan t eind van de competitie volgend seizoen weer wat extra versterking…nu nog een goede spits in de zomer kopen…en daarbij ruud terughalen graag !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>