Steunbetuigingen doen Jonathan Reis goed.

Jonathan Reis is heel erg blij met de steun die hij heeft gekregen van de PSV-supporters, die hem meer dan 6000 e-mails hebben gestuurd. In de kliniek in Vail (VS) waar hij momenteel verblijft, heeft hij de gebundelde boekwerken ontvangen uit handen van dokter Tjaarda Weber. Reis is mede door de steun ‘opgewekter en optimistischer’, laat Weber weten.

De meer dan 6000 berichten voor Jonathan zijn door PSV gebundeld en in drie dikke boeken verzameld. Dokter Weber, die namens PSV in de kliniek van dokter Steadman aanwezig is en het begin van de revalidatie mede begeleidt, nam de bundels mee in zijn bagage naar Amerika en heeft deze daar ter plekke aan Jonathan overhandigd. Reis zei ‘zeer blij’ te zijn met de warme woorden en het hart onder de riem dat hij van de duizenden fans heeft mogen ontvangen. “Ik kijk veel in deze fanmail en herken de berichten en namen en daar heb ik veel steun aan”, aldus Jonathan.

De Braziliaan wordt ook mede begeleid door Luke O’Brien, een van oorsprong Australische fysiotherapeut die eerder ook Ruud van Nistelrooy heeft begeleid in hetzelfde ziekenhuis. O’Brien hielp vele sportmensen, onder wie American football-speler Erasmus James van wie op de foto’s het shirt te zien is dat achter Jonathan hangt. PSV ontving deze beelden via de kliniek, waarbij ook de glimlach op het gezicht van Jonathan laat zien hoezeer hij de steun waardeert. Namens PSV nogmaals dank!

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Steunbetuigingen doen Jonathan Reis goed.

  1. tyrone

    ik ben blij dat het goed met hem gaat

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>