Reis succesvol onder het mes.

Zo is er een dag na de bekeruitschakeling ook nog goed nieuws te melden: vannacht is Jonathan Reis succesvol onder het mes gegaan. Omdat mijn medische kennis hier ophoudt komt de volgende info gewoon rechtstreeks van psv.nl: Afgelopen nacht Nederlandse tijd onderging Reis een vier uur durende sessie waarbij een ingreep is verricht aan de mediale band en meniscus van zijn linkerknie. Over een aantal weken zijn de kruisbanden aan de beurt. Nu gaat hij eerst nog een tijdje oefeningen doen.

Goed nieuws in ieder geval, en helemaal voor die fans die bang waren dat hij weer aan de drugs zou gaan, dat is dus niet het geval (hij wordt namelijk regelmatig getest). Het lijkt er op dat hij ook heel intensief wordt begeleid, wat ik alleen maar toejuich bij deze jongen. Ik ben trouwens wel benieuwd wat hij van die duizenden sterkte-wensingen vond. In ieder geval nog maar een keer sterkte met de revalidatie van deze kant, en laten we duimen voor een goede afloop van de tweede operatie.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>