PSV verzacht het leed van Reis een beetje.

Wat een drama voor die jongen: Jonathan Reis is tot het einde van het seizoen uitgeschakeld. Hij moet eerst twee weken zijn knie laten rusten (in Brazilië) waarna hij terug zal keren en geopereerd zal worden. En nou ben ik geen verslavingsdeskundige maar ik kan me voorstellen dat dit zijn kans op terugvallen toch wel verhoogt.

Dat moet PSV ook gedacht hebben want ze hebben direct duidelijk gemaakt dat ze de optie in zijn contract voor de komende drie jaar gaan lichten. Volledig terecht natuurlijk. Hopelijk gaan we regelmatig iets van ons laten horen aan het adres van die jongen, zowel in als buiten het stadion. Het lijkt me wel het type dat daar van opknapt.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>