KNVB maakt zichzelf alweer belachelijk.

Er is een bepaalde consensus ontstaan over de rode kaart van Jonathan Reis: domme, lompe overtreding maar rood is wel heel zwaar gestraft. Maar dan is er altijd nog de KNVB. Die heeft Reis nu een schikkingsvoorstel gedaan van maar liefst drie duels waarvan één voorwaardelijk. Mocht het echt zover komen, dan mist de Braziliaan de wedstrijden tegen Spakenburg en Excelsior. In Amsterdam kan hij er dan weer bij zijn, dus PSV zal de straf waarschijnlijk accepteren. Die twee andere wedstrijden moeten we ook met Berg of Koevermans makkelijk redden. En zo heeft de corrupte bende bij de KNVB toch weer zijn zin.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “KNVB maakt zichzelf alweer belachelijk.

 1. PSV

  Ach ja maak je niet zo druk. We winnen bij Utrecht en missen Reis in 2 wedstrijden daar waar we het kunnen missen.

    /   Reply  / 
 2. Tukker 5 Life

  Hij maakt een domme overtreding… En het ligt aan de corrupte bende? Misschien es leren de handjes thuis t houden?

    /   Reply  / 
  1. Pascal

   Flikker op man dwaas, alsof dat een elleboog was. Je ogen zijn niet in orde als je dat niet ziet. Het was een gele kaart waard en meer niet…die kut KNVB meet ALTIJD met 2 maten en is het opvallend dat er veel FC Twente vertegenwoordigd is bij de KNVB? Nee natuurlijk niet he? Zet die FC Twente en KNVB bril af en kijk eens goed naar het voetbal!

     /   Reply  / 
   1. lubs

    Calimero!!!

      /   Reply  / 
   2. Ron

    Hij maakte het er wel zelf na om de scheids te laten twijfelen. Rood was zwaar, maar wat doet ie met de elleboog daar. Op RTL namen ze het voor hem op, dat hij in zn ooghoeken een grote verdediger zag komen… das gelul, dan moet je niet gaan voetballen.
    Dus niet de KNVB de schuld geven…

      /   Reply  / 
 3. PaulPSV

  Ik vind rood ook zwaar, maar een elleboog is een elleboog.
  Erger is het dat de KNVB met verschillende maten meet. De ene keer kom je er zonder straf vanaf, een ander krijgt 4 wedstrijden onvoorwaardelijk en Reis krijgt 3 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk.
  Als ze daar nou eens duidelijk zijn en zeggen: Voor een elleboog krijg je 3 wedstrijden, waar en hoe je de tegenstander ook raakt!

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Deze elleboog en een bewuste elleboog maakt verschil

     /   Reply  / 
 4. jos

  hoe de knvb meet weet ik niet maar je mag niet af zetten met je armen en daar bij te veel twente in het be stur??????????.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>