Reis komt dichter bij nieuwe kans.

Fred Rutten heeft zich uitgelaten over de situatie van Jonathan Reis. De jongeling stond op het punt verkocht te worden. Hij werd aangeboden aan Roda JC en het Portugese Vitoria Setubal had interesse, maar geen geld. Nu lijkt hij toch een nieuwe kans te krijgen, mede door zijn goede spel in oefenwedstrijden. De coach: “Er is iets aan het ontstaan. Ik sluit zeker niet uit dat hij binnenkort ook een geel shirt krijgt, maar bij jonge spelers ben ik extra voorzichtig met het moment van geven. Ze willen het namelijk nogal eens verkeerd oppakken.”

Dat is een verstandige opmerking van Fred. Tot nu toe was het bij Reis als volgt: hij zat bij de selectie, deed iets verkeerds (gips-verhaal, te laat komen) en werd teruggezet naar Jong PSV. Vervolgens werd hij weer in genade aangenomen en dat cirkeltje herhaalde zich. Nu krijgt hij dus een redelijke kans maar wordt hij voorzichtig gebracht en zal hij zich echt moeten bewijzen om op het eerste plan van Rutten te komen.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Reis komt dichter bij nieuwe kans.

 1. Truus

  Is hij echt wel zo goed? :S

    /   Reply  / 
  1. PSV'er

   Hell yeah!!!!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>