Lens krijgt 30 uur taakstraf.

Jeremain Lens heeft autogereden terwijl hij een rijontzegging had, en dat is natuurlijk niet slim. Er was dan ook een kans dat hij 15 dagen in een cel zou moeten doorbrengen, en dat was toch voor PSV wel een flinke domper geweest. Nu moet hij ‘slechts’ 30 uur taakstraf uitvoeren. Zal er bijzonder uitzien, om Lens met zijn inkomen van een miljoen per jaar plantsoentjes te zien aanharken. Maar toch, het belangrijkste is dat hij gewoon mee mag blijven doen bij PSV, als schijnt het wel dat Jack en Keje nog een poging gaan doen hem alsnog achter de tralies te krijgen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lens krijgt 30 uur taakstraf.

  1. Forza

    Komt ie goed weg…….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>