Studio Voetbal begint alweer een hetze tegen PSV.

Ik was er toch van overtuigd dat niemand bij PSV zich tegen Excelsior misdragen had, en dat dus Studio Voetbal ook niets te zeiken had. Maar kijk aan, we beginnen met Ajacied Molenaar die de penalty voor PSV afkeurt en vervolgens voorbij gaat aan de makkelijke penalty voor Excelsior. En het is niet te geloven, maar nu wordt er ook nog gezeurd over het duwtje van Lens tegen de scheids. Eerst Molenaar, daarna Waterreus, en nu riep Jackie dat hij de mensen in de regie laat rennen om die beelden te verkrijgen! Als je het hebt over matennaaiers..

Ik vond het juist mooi van die scheids dat hij er niets mee deed. Bovendien, als het al een straf was, dan was het geel (net als bij Dzsudzsák in de EL vorig jaar). Gelukkig zijn ze na het zien van de -totaal niet ernstige- beelden enigszins bijgedraaid, maar het houdt toch echt nooit op daar.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

44 Reacties // Reageer

44 thoughts on “Studio Voetbal begint alweer een hetze tegen PSV.

 1. Pim

  Schandalig dat scheidsrechters de regels niet kennen? Kijk eerst eens naar jezelf Keje (Ajax) Molenaar!. Een opzettelijke overtreding in het strafschopgebied is nog altijd een penalty en dan maakt het niet uit waar het doel op dat moment is. Dus of er een doelpunt zou zijn gevallen heeft geen invloed. Meten met twee maten Keje (ajax, anti PSV) Molenaar? Vorige week uitgebreid de ellboogstoot van Toivonen besproken waarop terecht een schorsing volgt. Ik heb geen beelden gezien van Addo die van Wolfswinkel met een elleboogstoot velt. Wie (welk programma)meet nu met twee maten?

    /   Reply  / 
 2. Ron

  Duwtje?????? Bijna iedereen krijgt daar geel voor!! En nu ligt het aan studio voetbal? Wordt het niet tijd dat “we” in de spiegel gaan kijken? Lens kwam gewoon goed weg zonder kaart.. Het wordt structureel bij PSV en jullie wennen er zo aan dat de duw als normaal wordt ervaren en het uitzenden er van een hetze is? Noemt men dat geen calimero gedrag?
  Lees dit;

  7 mrt. 2011 06:32
  Column Boot Slimmigheid

  Het populaire tv-programma Studio Voetbal kent ’de elleboog van de week’. De positieve bedoeling van dit item is de meest smerige elleboogovertredingen aan de kaak te stellen. Wat is daar mis mee? Toch zijn er personen die woedend deze rubriek als negatief ervaren. Waarom richten zij hun verontwaardiging niet op de betreffende daders?
  „Er zijn mensen die zeggen dat we spelers moedwillig zoeken”, verontschuldigde presentator Jack van Gelder zich vorige week toen hij de inmiddels beruchte elleboogstoot van Ola Toivonen in de topper PSV-Ajax voorzichtig ter sprake bracht. Het is de wereld op zijn kop. De PSV-speler zoekt juist doelbewust het publiek en alle verdere betrokkenen, simpelweg omdat hij de elleboogstoot uitdeelt en ook weet dat bijna alles door de camera geregistreerd wordt. Een week ervoor trapte onze held stiekem op de voet van NAC-speler Gudelj. Deze reageerde met een licht duwtje naar de Zweedse international, die daarop met een achterwaartse koprol theatraal ter aarde stortte. Jeffrey Wammes, kampioen van Nederland vloer turnen, had hem dit niet nagedaan. De hoogste moeilijkheidsgraad. Gudelj kreeg geel en later in de wedstrijd rood. Ola en ook technisch directeur Marcel Brands noemden dit opzettelijk op de voeten van de tegenstander staan trots „een slimmigheidje”.

  Ook trainer Fred Rutte bagatelliseerde het voorval. De leiding van de club vindt dit stuitende gedrag kennelijk goed, hoewel zij op de website in een halfslachtig communiqué ons anders wil laten geloven. Eindhovenaar Bakkal flikte precies hetzelfde tijdens het beruchte bijtincident met toenmalig Ajacied Luis Suarez. Het heeft een structureel karakter. Door de insiders wordt het al een ’Toivoontje’ genoemd. Wordt er in het geheim op getraind?

  PSV heeft echter niet het alleenrecht op deze overtredingen. Ze komen steeds meer voor, het lijkt tot een heuse nieuwe trend geëvolueerd. De elleboog raakt langzaam uit, het voetje-stampen wordt geleidelijk de nieuwe hype. Het wordt tijd voor een andere rubriek, ’het voetje-stampen van de week’, bij Studio Voetbal. Op de voeten staan heeft grote voordelen boven de elleboogstoot, er is ’slim’ over nagedacht. Op de eerste plaats is het lastiger te constateren door de scheidsrechter. Verder komt er geen zichtbaar bloed aan te pas. Maar de belangrijkste reden is dat het een reactie van het slachtoffer uitlokt.

  Deze reactie is bijna-reflexmatig vanwege de geniepigheid en achterbaksheid. Suarez’ reflex was begrijpelijk, maar buitenproportioneel, het gedrag van Gudelj van NAC – het lichte duwtje – was eigenlijk een voorbeeld van zelfbeheersing.Natuurlijk moet een ontoelaatbaar antwoord van de slachtoffers bestraft worden. Maar omdat het een onvermijdelijke reactie op een geniepige provocatie is, dienen de uitlokkers veel zwaarder aangepakt te worden. De aanklager Betaald Voetbal vond de overtreding van Toivonen geen vervolging waard. Net zoals de trainer en het directielid deden, werd het signaal afgegeven dat het allemaal niet zo ernstig is. De nieuwe trend gaat een feit worden.

  De KNVB zal het weten.In het Amerikaanse basketbal – ik kom zelf uit die sport – is het een gouden wet bij de spelers dat ze elkaar niet opzettelijk blesseren of een oor aannaaien. Ze beseffen dat ze elkaar nodig hebben en beschermen op die manier hun beroepsgroep en hun inkomsten. Wordt deze elementaire wet geweld aangedaan, dan volgen er heftige represailles. Ik raad Toivonen met klem af om opzettelijk op de voet van Shaquille O’Neal te gaan staan. In de voetbalwereld is deze logische ethiek helaas niet aanwezig.

  Toivonen heeft lafhartige en gluiperige trekjes. Helaas keurt PSV deze kwalijke eigenschappen min of meer goed. Toch is hij tegen de lamp gelopen en door de KNVB geschorst. De club moet het nu, in deze belangrijke fase van de competitie, vier wedstrijden zonder hem doen. Ontzettend slim.

    /   Reply  / 
 3. Ron

  Als molenaar wat zegt is ie plots ajacied… Hij is vaak juist kritisch over Ajax! Noemen we hem dan een PSV-er? Beetje kinderachtig jona. Jammet

    /   Reply  / 
  1. Christian

   Wat mij nog het meeste tegenvalt is dat de normen en waarden aan het vervagen zijn, zelfs in het gemoedelijke Brabant. Aan de scheidsrechter zitten is altijd als schande gezien en menigeen ging er met rood af. Hoe slecht iemand ook fluit, je blijft van hem af, maar schijnbaar gaan we dit nu zelfs al verdedigen hier. Waar gaat dit eindigen?

     /   Reply  / 
 4. Marc

  Er wordt hier niet gezegd dat de acties van Toivonen door alle PSV-supporters worden gezien als ‘normaal’, maar het gaat er om dat Studio Voetbal de laatste weken in hetze voert tegen de koploper in de eredivisie, in dit geval PSV ( en vorig jaar tegen Twente met het geval ‘Janssen’).
  Beide reacties van zowel Jan Mulder als Keje Molenaar, moesten ons doen geloven dat de actie van Lens naar de scheidsrechter toe van dien aard was, dat Lens voor minimaal 3 maanden geschorst dient te worden (Jan Mulder) en dat het nog een wonder was dat scheidsrechter Makkelie nog op beide benen kon blijven staan na de ‘charge’ van Lens (molenaar).
  Zoals in het artikel staat geschreven, werd de heer van Gelder hier zo opgewonden van, dat hij het hele produktieteam opdracht geeft het desbetreffende filmpje zo vlug mogelijk te zoeken om het te kunnen tonen.
  Tot verbazing van de merendeels Ajax-aanhangers aan tafel, gaf Lens slechts een klein tikje met zijn linkerhand op de linkerschouder van de scheidsrechter.
  En ja,voordat er weer gereageerd wordt, ook ik weet dat zelfs dat niet mag, maar misschien is het in zoverre te billijken dat je je als lijstaanvoerder enorm onrecht aangedaan wordt als je in de laatste minuut een onterecht gegeven strafschop tegen krijgt.
  Het getuigt juist van klasse van de heer Makkelie dat hij de frustraties van de PSV-spelers kan begrijpen en juist daarom geen kaart geeft.
  Dus Studio Voetbal, probeer in ieder geval de schijn te wekken dat je objectief bent (al weet nu bijna iedereen wel dat dat niet zo is),

    /   Reply  / 
 5. Ron

  Waarom zou je het een hetze willen noemen Marc? Toen Ajax aangepakt werd over een Jol, een Cruijff, een schuld, een liefdesbeet… Tja, dan lacht iedereen… En nu is het een x PSV en dan is er sprake van een hetze… Tja, en het zijn wel de feiten. Het is Toivonen die uitdeelde.. PSV kwam met een Bakal toentertijd goed weg, werd amper aandacht aan besteed.. Nu pas hoor je er meer over, omdat het gedrag structureel wordt.

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Pim had met zijn eerste reactie een mooi punt: waar was de volle elleboog van Addo dit weekend? Of hadden ze daar geen tijd voor omdat ze het volle laatste half uur aan Ajax en El Hamdaoui wilden besteden? Ik durf mijn hand er voor in het vuur te steken dat dit bij VI geen thema wordt (Lens dus), dat zou mij zeer verbazen. En het is toch treurig dat zo’n van Gelder zijn hele redactie laat zoeken naar die beelden? Dan ben je toch afgrijselijk partijdig? En nee, je mag niet aan de scheidsrechter zitten, daarom kreeg Dzsudzsak vorig jaar ook GEEL. Dat was ook een duwtje, en geen kopstoot zoals Douglas. Een elleboog wil ik nog wel afkeuren, dat provocerende gedrag van Toivonen ook, maar kom op zeg, als we hier al moeilijk over gaan doen…

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Partijdig? Teon ie Ajax aan de kaak stelde, over bv: Zwak voetbal, Jol, Suarez, schulden… Dan hoor ik je niet, maar als ie naar PSV wijst zijn het plots Ajax fans? Ik ga VI kijken en vrees dat ook daar Lens voorbij komt… Christaain zag het wel goed, de normen en waarden verlagen zo, dat je dingen normaal gaat vinden. Kijk es neutraal en zeg dan dat jet het doodnormaal vind wat een Toivonen, Suarez, Bakkal, Vertonghen deden…

      /   Reply  / 
    1. Jona

     Nou leg je me weer woorden in de mond. Ik vind ze alle vier niet kunnen, ik vind wel dat het ene iets erger is dan het andere.

       /   Reply  / 
     1. Ron

      Juust! Maar ga dan niet de schuld bij een ander leggen en begin bij jezelf. Suarez’ beet kon niet en hij werd terecht gestraft… Hij was de schuldige en dus terecht. Ook toen waren er verzachtende omstandigheden… Maar helaas tellen die niet. Ik lees nu ook hier stukken hoe oneerlijk het is dat Toivonen zielig is… omdat Vertonghen niet gestraft werd dat weekend… Kansloos

        /  
 6. GRUUNTEKUT

  ajakkes moet en zal kampioen worden zie die stomp van die mongolenbelg tegen Marcelo,word gewoon niets mee gedaan,vuile neuzen bond

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Heel goed onderbouwde argumentatie. Ik weet niet maar Twnete maakt meer kans dan Ajax hoor… CALIMERO!!!! Marcelo (nee IK ga niet schelden) hing al een minuut om zn nek, hij wist het zelf en heeft ZELF geen verklaring afgelegd!! Heb je daar wel eens aan gedacht, WAAROM???

     /   Reply  / 
  2. Ron

   Schorsing Toivonen is dus Ajax’ schuld? Kijk es wat vaker in de spiegel… Ettertjes als Bakkal, Toivonen, Afellay… Dat tenen trappen en ellebogen uitdelen doen jullie toch echt zelf hoor, net zoals Suarez zelf beet en de schorsing terecht was… Maar wie kwam er TOEN zonder straf weg? Eerlijk antwoorden zonder schelden Gruunteboer!

     /   Reply  / 
 7. Ron

  Bijna alle PSV ers leggen de schuld bij de scheids, bij de knvb, bij Ahjax, bij van Gelder… Ik hoor niets over Rutten die Toivonen een slimme speler vindt….

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Hoor je daar niets over? De helft van de supporters wil Rutten zo snel mogelijk ontslagen hebben, 90% van de reacties hierop was negatief naar Fred. Waterreus en v.d. Gijp (‘de PSV’ers’) nemen er allebei afscheid van, net als iedere schrijver op internet. Van wie verwacht je het nog meer? Wij kunnen helaas het gedrag van Rutten niet bepalen (wat jammer is want dan zou Engelaar er ook uit mogen).

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Nee, ik hoor daar niets over. Ja toen er punten werden verloren, maar nu wordt er met speels gemak gewonnen bij Excelsior dus iedereen tevreden! ;) .

      /   Reply  / 
    1. Jona

     Nee jullie hebben het daar zelf lekker makkelijk gehad.. 2-2 toch? Komt trouwens voornamelijk door dat belachelijk smalle veld. Zo kan ik de ruimtes ook wel klein houden als Excelsior zijnde. Heel raar dat dat wordt toegestaan. Ik ben benieuwd wat Twente er daar van bakt! En we hebben de laatste tijd amper punten verloren hoor (iig minder dan de concurrentie), dus daar had het weinig mee te maken.

       /   Reply  / 
     1. Christian

      Jona, even een kleine correcti op de feiten want de met de rest van de discussie bemoei ik me niet:
      - Ik weet niet wat jij de laatste tijd noemt maar de laatste 6 wedstrijden heeft PSV 1x verloren en 1x gelijkgespeeld. Ajax heeft in deze 6 potjes slechts 2x gelijk gespeeld, dus Ajax is wel degelijk met een ‘inhaalrace’ bezig………..

        /  
     2. Jona

      Oké, da’s waar. Maar volgens mij heeft Twente 7 punten laten liggen in die 6 wedstrijden, en zij zijn toch nog iets directer concurrent..

        /  
 8. Marc

  Zoals je in mijn commentaar kunt lezen Ron, keur ik de acties van Toivonen ook niet goed, maar wat ik wil zeggen is dat Studio Voetbal aan het eind van de competitie kleine dingen gaat zoeken tegen de koploper (ook vorig jaar tegen Twente). Want zoals ik al aangaf dat wanneer de scheidsrechter “begrip” heeft voor de reactie,
  waarom moet Studio Voetbal er dan zo’n groot punt van maken?

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Kleine dingen? Het wordt structureel… Een fopduik van Suarez, ok, maar als het zo vaak gedaan wordt komt het in het nieuws.. En als fan wil je dat niet zijn en als concurrent wel.
   Ik vond Lens ook niet zo gruwelijk erg, maar iedereen hier in de kamer riep gelijk: daar gaan we weer…

     /   Reply  / 
 9. ander oog

  Van een hetze is geen sprake. Het past geheel bij de status van PSV dat ze aangepakt worden. Moet je verder niet moeilijk over doen. Groningen verliest een paar keer totaal onnodig en daarvan wordt gezegd dat Groningen zich nergens zorgen over hoeft te maken want ze doen het zo goed. Zo’n opmerking hoort bij de status van Groningen. Over Ajax wordt gezegd dat het weer ergens op begint te lijken en ook dat hoort bij de inmiddels afgezakte status van Ajax. Als Ajax met het voetbal van de laatste weken inclusief gisteren halverwege volgend jaar koploper is zal het commentaar ook niet van de lucht zijn.
  .
  Dus Jano, in welke situatie wil jij PSV het liefste hebben. Ik kies dan voor de situatie van aanstaande kampioen die inderdaad bepaalde dingen wel beter kan en moet doen.
  .
  Ron, wat Keje betreft –> dat is een stoker eerste klas. Zijn kritiek op Ajax is uit eigen belang, zijn commentaar op PSV en andere clubs is ook uit eigen belang. Daar zit bij hem altijd een reden achter. Keje heeft het recht om zo stemming te maken en is daarmee voor de media een interessante commentator. Maar inhoudelijk en op de lange termijn zijn zijn opmerkingen nauwelijks interessant te noemen. Niet iemand die je serieus moet nemen ongeacht of hij op sommige punten gelijk of ongelijk heeft.

    /   Reply  / 
 10. Ron

  Ander Oog: Wat was er met het voetbal van gister dan? Ajax speelde het beste voetbal van de top 3
  Keje hoort zichzelf graag praten, das de enige drijveer, net als die hockeyer en broer van…

    /   Reply  / 
  1. ander oog

   Ron, vorig jaar na de winterstop speelde Ajax heel aardig als ze eenmaal op voorsprong gekomen waren. Nu werd het pas aardig na de 3-0.
   .
   Ajax speelt de laatste weken als PSV in 2008 onder Vergoosen. Leverde destijds nog een kampioenschap op voor PSV maar dat was het enige positieve. Van mij mag Ajax zo spelen zolang een goed resultaat al een goede prestatie is. Maar daarmee is het nog geen goed voetbal. Zoals PSV momenteel ook nog niet goed speelt. En dat levert de koploper dus ook de nodige commentaren op.

     /   Reply  / 
   1. Christian

    Ajax hoefde na de snelle voorsprong toch ook niet zo nodig met de zware wedstrijden in het vooruitzicht? Steeds als er werd aangezet werd het gevaarlijk en met wat meer nauwkeurigheid had het na 30 minuten 3-0 gestaan. Vind ik niet slecht…….

      /   Reply  / 
 11. gerhard

  Ik kijk als PSV fan al een jaar niet meer naar studio Ajax Ik ergerde mij er al tijden aan tot dat mijn vrouw zij van waarom kijk je er dan na Heel af en toe zapp ik er nog wel eens bij langs maar het gaat nog steeds over ajax

    /   Reply  / 
 12. Roland

  Gaap….
  Studio Ajakkus kijk ik al jaren niet meer, alleen al omdat men moet en zal Ajakkus kampioen maken.
  Diverse andere topclubs (lees PSV, FC Twente), worden systematisch zwart gemaakt door de mannen in de grote neuzen studio, die met hun media-aandacht toch een bepaalde invloed hebben op een kleine groep mensen, waardoor er talloe zinloze en vervelende discussies ontstaan op forums en/of media!
  En sinds de Tukker weg is als voorzitter van de KNVBaffia, wordt er door de grote neuzen organisatie in Zeist alles in werking gesteld om ook Ajakkus kampioen van Nederland te maken. Want stel je voor dat PSV alweer (9x in 12 jaar) of FC Twente kampioen van Nederland blijft! Dan staat de hele debiele Randstad op de kop, want immers, Amsterdam is toch de voetbalhoofdstad van Nederland (volgens een groot aantal ongelovigen onder de Nederlandse bevolking) en niet Eindhoven, of misschien wel de streekclub van Nederland Fc Twente Enschede?
  Waar ze in Enschede de hele organisatie perfect op de rit hebben, zowel financieel als sportief, strijd Ajakkus nog steeds met zichzelf en wat te doen als ze weer geen kampioen van Nederland worden!
  Dus kom maar op met jullie opmerkingen en frustaties, There can be only one, en zoals het er nu uitziet; ALweer helemaal niets in Amsterdam!

    /   Reply  / 
  1. Christian

   Gaap….
   Frustratie. Deze hele reactie zit vol met frustratie. Kortom, kijk nou gewoon eens in de eigen keuken ipv altijd maar te wijzen. Een betere wereld begint bij jezelf!

     /   Reply  / 
 13. Goliath

  Alsjeblieft geen Calimerogedrag. De laatste 10+ jaar (met uitzondering van de afgelopen twee jaar) is PSV de voetbalhoofdstad van Nederland. Laat dat Studio Voetbal toch. Is er iemand die dat gekwijl en lang leve de lieve vrede van Jack van Gelder serieus neemt dan? Een post zoals deze is een teken van onmacht, laat de NOS toch lekker en besteeds er aub geen aandacht aan.

    /   Reply  / 
 14. Ron

  Roland; waar baseer je op dat Ajax (zo schrijf je dat) kampioen moet worden? Doet de KNVB z’n werk zo slecht dat het al tien jaar niet lukt? En waarschijnlijk ook dit jaar niet? Zie je zelf het calimero-gehalte niet?
  En waarom? Omdat PSV spelers zich niet kunnen gedragen???

    /   Reply  / 
 15. Ron

  Ander oog; hoe speelt PSV nu dan? Een heel legioen spitsen gekocht…
  Ajax mist nu urby, Suarez, en el ham… Gezien hoeveel jeugdspelers? Leeftijd gemiddeld nog geen 22,5… We voetballen naar wat we hebben. En dat is een stukkie beter en mooier dan PSV… Na de 3-0 werd het pas wat??? Bij jullie na de 2-3… Leek wel Europa cup 1 winnen!

    /   Reply  / 
 16. Arnino

  Wel grappig, dat Ajax meer spitsen heeft aangekocht dit seizoen dan PSV. Berg is gehuurd, Zeefuik eigen opleiding, Reis eigen opleiding. Nijland van Groningen gekocht, en Lens en Koevermans van AZ.

  Ajax: Mido, El Hamdaoui, Sulejmani, Suarez, Huntelaar waren allemaal gekochte spitsen. Oke dus jij vind dat Ajax nog beter voetbalt dan PSV, dan zul je wel weer net de wedstrijd van PSV-Ajax gemist hebben of niet? Ajax had echt maar dan ook echt helemaal niets in te brengen. Laf voetbal, bang voor een tegendoelpunt en dan counteren.
  Dat jij iedereen na praat moet je zelf weten, de feiten spreken voor zich.
  PSV heeft 69 doelpunten voor, en jou clubbie 51 dat is – de 10-0 nog 9 doelpunten meer voor. Ik zou zeggen hou je bril vooral op. Jullie zijn de afgelopen 11 jaar, 7 x kampioen geworden en jouw clubbie met dat geweldige voetbal 2 x;).

    /   Reply  / 
 17. Ron

  Mido gekocht???? Suarez liep al drie seizoenen rond en is verkocht… Huntelaar??? Die is al drie stappen verder met zijn carrière! Hahaha!!!
  Negen doelpunten meer… Trek daar de graafschap de zesklapper van af dankzij de scheids.. 4e minuut rood,
  Ja, PSV is vaker kampioen geworden.. Maar als jij het graag over het verleden wil hebben, kan ik wel wat feitjes noemen waarbij jouw feitjes verbleken.. Oh ja, die tellen dan niet… Das dan weer plots te ver terug.. En dit soort feiten zijn nog geen garantie voor goed voetbal dus wat wil je er mee zeggen??
  En wie zou ik graag na willen praten? IEDEREEN die het voetbal van PSV niet aantrekkelijk vindt? Zijn er veel ja, daar heb je gelijk.
  Nog een; doelpuntengemiddelde… Kijk een seizoen terug!!
  En denk dan gelijk nog ff aan de negen punten voorsprong, en dan met de grote mond ban Rutten die het al in de pocket dacht te hebben knap derde worden.
  Kijk, als je met “feiten” komt, kom dan ook met feiten
  Ajax – PSV… Ja duh! Zeker was PSV beter. PSV thuisvoordeel, tegen een jonge ploeg… En dan nog niet durven aanvallen?? PSV had daar het kampioenschap voor het grijpen.. En dan nog niet winnen van een zwak Ajax? Over wie zegt dat iets?

    /   Reply  / 
  1. Christian

   Ron, steek de energie maar ergens anders in want deze meneer ziet alles zoals hij het wil zien. En om dan toch een duit in het zakje te doen: leuk al die zrlf-opgeleide spitsen bij PSV maar welke van de genoemde namen is geslaagd? Lens misschien op weg om te slagen, alhoewel hij bijna opnieuw moest slagen voor zijn autorijbewijs :-)

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Lens? opleiding bij Ajax genoten!
    Tja, Lens krijgt een mazzeltje van de rechter…

      /   Reply  / 
 18. Floris

  Net werd bij de rust van Arsenal – Barcelona gezegd dat PSV een van de gemaakte overtredingen een slimmigheidje zou noemen. Jammer dat PSV hier bijgehaald moet worden.

    /   Reply  / 
 19. Ron

  Ach dat is Yuri.. Dat hou je, denk maar es aan Suarez..

    /   Reply  / 
 20. tommy

  Ach, wie buiten de Randstad neemt die Calimero’s aan tafel met eierdop Jack van Gelder voorop nog serieus dan? Zodra iemand vergezocht negatief nieuws over FC Twente/PSV gaat relativeren (meestal Waterreus of Youri Mulder), gaat Jack de boel afkappen en naar het volgende onderwerp.
  FC Twente en PSV lachen zich weer rot aan het eind van het seizoen. Ben benieuwd naar die koppen daar aan tafel als één van hun twee de schaal pakt. Kunnen ze daar weer over klagen in dat programma ;) !

    /   Reply  / 
  1. dick

   tommy heb je een keer zin om met mij naar bed te gaan

     /   Reply  / 
  2. Tommy Pluskut

   Ik ken tommy niet maar tommy heeft wel een beetje gelijk. Tis dat Juri Twente Mulder en Waterreus PSV er zitten anders was het helamaal Ajax Van Gelder, Ajax NOS Voetbal daar. Wel sneu dat jullie punten verloren hebben vandag lampies, maarja lampies branden soms op he

     /   Reply  / 
 21. Tommytommy

  Tommy; weeeeeeeeh!!!!!!

    /   Reply  / 
 22. Antonio

  Een Toivoontje of een Manolevje. Typisch voor de teneur in de voetbalprograma’s.
  Wat laat Studio Voetbal van de wedstrijd PSV-NEC zien…..de overtreding van Pieters. Ik keur die uiteraard niet goed, maar het was nu ook weer niet zo erg dat hij het alleen op de tegenstander voorzien had; hij trok zijn been nl. meteen in, zodra hij in de gaten kreeg, dat hij de tegenstander raakte in zijn ijver om de bal te veroveren.

  Maar wat is er niet allemaal gebeurd in die wedstrijd.
  Lens werd door die bonkige spits van NEC herhaaldelijk zwaar en gemeen getackeld en nagetrapt. Dit had naar mijn mening minimaal 2x geel=rood of direct rood moeten zijn Lens werd in het strafschopgebied aan het shirt neergetrokken. Manolev kreeg een geweldige elleboog van de latere doelpuntenmaker, die bij het maken van dat doelpunt ook nog eens Manolev met 2 handen aan het shirt vasthield en zo bovenop hem klom. Had dus afgekeurd moeten worden. Wuytens werd in het strafschogebied neergelegd. Dat wordt allemaal niet getoond, maar PSV werd wel bestolen. Dit waren geheide penalties. En dan heb ik het nog niet gehad over de matennaaier van het jaar…..die keeper van NEC, die het bestond om zijn geweldige mistrap te promoveren tot een overtreding van Berg, die hem al de rug had toegekeerd. Hoe die scheidsrechter dat “gezien” heeft is mij een raadsel. Hier blijkt maar weer eens uit dat die niet op hun waarnemingen afgaan, maar op datgene wat ze denken gezien te hebben. PSV werd hierdoor wel wederom een zékere goal door Lens onthouden. Ook de goal van Dzudsak uit de vrije trap werd ten onrechte afgekeurd.
  Vorige week had iedereen het over het vermeende onrecht wat Exelcior werd aangedaan. Nu werd PSV behoorlijk zwaar benadeeld, maar hieover geen woord bij Studio Voetbal.
  Ben benieuwd of Voetbal Inernational hierover vanavond nog iets te melden heeft.

    /   Reply  / 
 23. Ron

  Antonio, op veel punten heb je gelijk.. Behalve met Pieters… Dat was gewoon rood. Maar ja, lens bv werd een x flink gepakt. Vleminx had er wel twee x afgemoeten..
  Ff over de goal.. Leunen. Moet je ff de 4-3 van PSV tegen Ajax er bij pakken, 1 seizoen geleden.. Duw van Bakkal.. Kijk, soms zit het mee en soms zit het tegen! Dat was toen een zes punten wedstrijd, weet je nog???????

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>