Jeremain Lens is blij met doelpunt.

Jeremain Lens maakte gisteren de enige goal van Nederlandse zijde tegen Oekraïne. Daar was de jonge rechtsbuiten erg gelukkig mee: “Persoonlijk heb ik de dingen gedaan die ik moest doen en daarnaast acties gemaakt en dreigend geweest. En ook nog een doelpunt gemaakt. Dat is helemaal mooi. Voor die goal kreeg ik nog een kans. Ik ging van rechts naar binnen en schoot met links in de korte hoek. Helaas redde de keeper.”

Ook heeft hij nog mooie woorden over voor zijn nieuwe club: “Het bevalt me bij PSV heel goed. Ik ben goed opgevangen, er is een goede organisatie goede mensen, goede spelers en een goed plan. Ik denk dat we iets kunnen bereiken dit jaar. En Fred Rutten is een goede trainer. We hebben veel contact en praten over voetbal. Niet zozeer onder vier ogen, maar meer op het trainingsveld. Dan maakt hij duidelijk wat zijn visie is, wat hij van me verlangt, hoe het beter kan. En als het moet geef ik ook mijn visie. Ik wil zo belangrijk mogelijk worden, doelpunten maken, assists geven en vooral hard werken.”

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>