Jeremain Lens voor maar liefst 5 jaar naar PSV.

Net als de meeste fans is Lens heel gelukkig met zijn overgang van AZ naar PSV: “Ik ben hier hartstikke blij mee. Ik heb echt veel zin om hier in Eindhoven aan de slag te gaan. Ik hoop me hier te kunnen doorontwikkelen. In de voorbereiding hoop ik duidelijkheid te krijgen over op welke positie ik me moet richten.” Over het missen van het WK: “Uiteindelijk sta ik hier. En de teleurstelling dat ik niet mee mocht naar het WK, wordt goedgemaakt door mijn overgang naar PSV”.


Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeremain Lens voor maar liefst 5 jaar naar PSV.

  1. psver

    goed nieuws!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>