PSV heel moeizaam richting de tweede plaats.

Het was geen pretje, zondag vanaf ongeveer 14.39. NEC was op een gelukkige manier op voorsprong gekomen, en sloot zich daarna volledig op voor de eigen zestien. En dan hebben wij niet een elftal wat twintig keer door zo’n Fort Knox heensnijdt. Dan is het gewoon heel moeizaam pompen en hopen dat er een balletje goed valt. Dat gebeurde in de slotfase dan ook twee keer, eenmaal door goed doorlopen van de sowieso weer prima spelende Willems, en eentje van supersub VoH. 28 Miljoen aan aankopen, en dan moeten een 18-jarige linksback en een spits die meer uit nostalgie dan vanwege kwaliteit is aangetrokken de wedstrijd beslissen.

Gelukkig is het seizoen over drie duels afgelopen. Dan hebben we een enorme voorsprong op Ajax verspeelt en eindigen we op een punt of zeven van ze, en misschien, héél misschien, mogen we volgend jaar kwalificatie voor de Champions League spelen. De programma’s dichten ons alle kans toe, ons spel helaas niet.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “PSV heel moeizaam richting de tweede plaats.

 1. Hahaha

  Hey Jona kan Philips niet een stuk grond verkopen?

    /   Reply  / 
  1. Paul

   als ze nou koeien het gras laten melen,scheelt weer geld aan philips grasmaaiers,psv heeft het geld straks nog hard gras nodig.want alles is al weer op

     /   Reply  / 
 2. twenteforever

  stumpert !

    /   Reply  / 
 3. Paul

  de laatste tijd gaan mijn philips lampjes wel heel snel stuk,,zit daar iets achter of zo.?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>