Wat te doen met Jan Kromkamp?

Als je zo nu en dan een wedstrijdje meepikt bij Jong PSV staat daar die top-rechtsback van weleer: Jan Kromkamp. Gisteren maakte hij zelfs nog de laatste goal voor ons tweede elftal. Hij komt al in geen tijden meer in aanmerking voor een plaats in de selectie maar strijkt waarschijnlijk nog wel een riant salaris op. Daar moet dus wat aan gebeuren. Misschien kan een laagvlieger in de eredivisie hem nog wel gebruiken, maar de vraag is dan of hij dat wil. Hij heeft nog een contract tot 2011 en strijkt dus nog een jaartje lekker zijn salaris op voordat hij transfervrij vertrekt. Misschien wel de duurste miskoop van de laatste 10 jaar in Eindhoven..

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Wat te doen met Jan Kromkamp?

 1. ander oog

  Kromkamp heeft zijn rol wel gehad in de laatste successen van PSV. Inmiddels volledig op een zijspoor. Maar grootste miskoop? Zou ik zo niet zeggen. Daarnaast gaan we toch geen Ajaxtoestanden zoals rond Wielaert beginnen. Kromkamp heeft een contract bij PSV. Het salaris is daar een onderdeel van waar hij gewoon recht op heeft.

    /   Reply  / 
 2. Joostke

  Kromkamp is een hele grote miskoop. Wat een ontzettend slechte verdediger. Geen drive, geen positieve agressie, hij loopt alleen maar achteruit als een mak, onzeker lammetje. Die eikel verdient 1,4 mln euro per jaar….. belachelijk. Opzouten met die brasser.

    /   Reply  / 
 3. marcel

  ik vind het alles behalve terecht om hem af te schepen als een miskoop.. niets voor niets heeft hij voor villa real en liverpool gespeeld..
  ja hij speelde daar niet vaak maar er waren dus wel 2 internationale toptrainers die wat in hem zagen, en hoe is hij ooit international geworden als hij er geen ruk van kan, misschien heeft hij last van de tiendalli syndroom. die werd gezien als een ware miskoop bij een middelmatig elftal (feyenoord) maar blijkt nu toch een ware versterking voor de landskampioen (twente).. misschien past hij niet in dit elftal, maar dat doet niets af aan zijn voetbalkwaliteiten

    /   Reply  / 
 4. Janus

  Ik vind het zwaar ondermaats om hem de zwarte piet toe te schuiven.
  Hij heeft een contract getekend, wat PSV (!) hem heeft aangeboden.
  Hij dient het contract gewoon netjes uit. De leiding van PSV had nooit een langdure verbintenis moeten opstellen.
  En vergeet niet, zijn opvolger Manlove is geen haar beter en ook een Vokuvic is niet beter.
  Wat ik er mee wil zeggen: makkelijk om hem af te vallen, omdat hij in het 2e is geplaatst.
  Onder een andere coach had hij wellicht wel gespeeld.
  Dus tjha..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>