Helaas, Kromkamp durft het kunstgras aan.

Dat Manolev voor enkele miljoenen is aangetrokken doet Fred Rutten voorlopig vrij weinig. De laatste twee wedstrijden werd toch gewoon weer Jan Kromkamp opgesteld. Hoewel hij aanvallend beter presteerde tegen VVV dan in de wedstrijden daarvoor, was het verdedigend werkelijk bedroevend. Bij elke ingreep van hem lijkt hij maar iets te doen zonder een enkele gedachte. Het is dan ook een raadsel waarom Manolev niet eens speelminuten heeft gekregen tot nu toe. Nou dacht ik dat dat wel zou veranderen in Bulgarije, aangezien er op kunstgras wordt gespeeld. Nou heeft Kromkamp bedacht dat als ook maar 1 wedstrijd niet hij maar Manolev speelt Rutten zal zien wie de betere keus is dus heeft hij zich maar even over zijn kunstgrasangst gezet. Helaas…

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Helaas, Kromkamp durft het kunstgras aan.

 1. EE

  Wat een watje zeg die gloeilamp krommekramp.

    /   Reply  / 
 2. Fernando

  het is geen raadsel dat manulov niet wordt opgestelt, hij speelt eerst met jong PSV mee om aan het nederlandse voetbal te wennen, dat is logisch want als je hem direct grote wedstrijden laat meespelen zonder dat hij weet hoe het er in de eredivisie aan toe gaat is ook niet echt handig.

    /   Reply  / 
 3. Tukker

  Die Kromkamp heeft echt zijn tijd gehad…..
  Ik als tukker hoop echt dat P$V vanavond de punten die het nederlandse voetbal zo hard nodig heeft pakt

    /   Reply  / 
 4. Willem

  Even een herinnering psv moet pas donderdag spelen.

    /   Reply  / 
  1. Ris

   Wrijf het er nog maar eens in ja.

     /   Reply  / 
 5. denny

  geef manolev de kans zou ik zeggen kan nooit minder worden dan met kromkamp. Had zelf kromkamp al niet eens meer op het veld verwacht.

    /   Reply  / 
 6. Stefke

  Inderdaad helaas. Wat een klote back is die Kromkamp. Hij mist de positieve agressie van een back, durft niet in te schuiven, coacht niet, zondag speelde hij 9 van de 10 ballen die hij kreeg….. terug!!! laffe voetballer. Slechtste rechtsback in de PSV geschiedenis. Ik ben bijna 45 jaar en heb vele backs gezien. Opzouten met die vent.

    /   Reply  / 
 7. Pingback: Kromkamp geslachtofferd, Manolev start. | PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>