Blessure Kromkamp valt mee

De blessure die verdediger Jan Kromkamp afgelopen woensdag tegen AZ opliep lijkt mee te vallen. Na onderzoek blijkt dat de rechterenkel van de verdediger slechts gekneusd is. Binnen enkele dagen kan de verdediger de training weer hervatten. De wedstrijd tegen Ajax komende zondag komt echter nog te vroeg.

Klik hier voor het oorspronkelijke bericht.

Het gemis van Kromkamp tegen Ajax is jammer, maar geen aderlating. Zijn vervanger tegen AZ, ‘Maza’ Rodriguez, deed het uitstekend in het centrum. Dirk Marcellis liet weer eens zien zowel in het centrum als op rechts prima uit de voeten te kunnen. De verdedigende problemen voor de wedstrijd in Amsterdam lijken dus mee te vallen. Nu aanvallend nog…

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>