POLL: Gomes of Reker eruit ?

Het VI-interview met Gomes waar heel voetbalminnend Nederland naar heeft uitgekeken is er dan eindelijk, maar het roept meer vragen op dan dat het antwoorden geeft. Wie heeft nou wat gezegd of beloofd, wie liegt er nou èn … de belangrijkste vraag: wie moet het veld ruimen, Gomes of Reker? 

Ik zou zeggen, lees de hoofdpunten van het interview eens rustig door op Voetbalzone.nl en trek je eigen conclusie.

meer: Gomes


Deze maand best bekeken:
Huntelaar naar PSV
Jack van Gelder: 'Gomes is een aansteller'
PSV nadert Europese top 10

Best bekeken 2008:
FILMPJE: Ruud neemt 'm ineens op de slof, prachtig!

Best bekeken 2007:
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “POLL: Gomes of Reker eruit ?

 1. Helmonds J00dje

  Gomes moet weg!
  Hollywood heeft nog nieuwe, frisse acteurs nodig!

    /   Reply  / 
 2. Koef

  jammer dat bij de poll de keuze ontbreekt: beide eruit. Want waar twee vechten hebben twee schuld. Los daarvan: Reker is een onhandige boer. Een mooier woord kan ik niet bedenken. Hiddink was een meester in het omgaan met Zuid-Amerikaanse gevoelens en gewoontes. Daar is Reker te simpel voor. Jammer maar wel erg onhandig bij een club als PSV. Of Stevens daar wel mee kan omgaan is nog maar de vraag…

    /   Reply  / 
 3. cootje

  Beide eruit. Ook al ben ik een groot fan van Gomes, niemand is groter dan de club ook Gomes niet. Dit soort kwestie moeten binnenskamers blijven en niet via de media naar buiten worden gebracht. Als ik op mijn werk een probleem heb met mijn chef of baas stap ik toch ook niet naar de media. Reker heeft fouten gemaakt dat is zo, maar dat is nog geen reden om het zo te gaan spelen.

    /   Reply  / 
 4. Ocho

  Ik sluit mij gedeeltelijk aan bij de voorgaande uitspraken van de lezers. Ik ben het voor een groot gedeelte eens met zowel Gomes, maar ook Guus Hiddink.
  Jan Reker is niet de man voor PSV om als algemeen directeur naar buiten te treden, derhalve stel ik mij per direct kandidaat om deze vacature in te vullen.
  Als algemeen directeur, is minimaal 1 van de kwaliteiten people-management, dit ontbeert Jan Reker ten top!

    /   Reply  / 
 5. scH

  Gomes heeft gelijk, maar had het beter op moeten lossen en niet zo de media in moeten gooien.

    /   Reply  / 
 6. PSV LANDSKAMPIOEN

  FLIKKER OP HELMONDSE KUTJOOD

    /   Reply  / 
 7. PSV fan

  Ik denk dat hij dit ook intern aangekaart heeft. Zoals bij de contract besprekingen. Maar dat heeft niet geresulteerd, dus heeft hij het in de media gezegt.

  Daarnaast geeft hij Reker de keus. Hij toont grote fouten aan van Reker. En vraagt daarna aan Reker of hij zijn conclusies wil trekken. Hij hoopt (en ik met hem) dat Reker zijn conclusies trekt. Zulke fouten kunnen niet. We hebben daar een ander nodig.
  Maar Gomes zegt dat wanneer Reker vind dat deze bewijzen niet genoeg reden geven voor vertrek dat hij zelf weg zal gaan.
  En dat zou ik super jammer vinden.

    /   Reply  / 
 8. Gomeker

  Ik vind dat Gomes volkomen gelijk heeft ; Reker heeft in het verleden al bewezen niet een man van zijn woord te zijn.
  Hij draait en konkelt als een slang om maar zijn zin te krijgen en schuwt daarbij niets.

  Gomes daarentegen is een gevoelsmens en een man van zijn woord ; dat zegt hem meer dan de omvang van zijn bankrekening zoals Reker nu beweert : dat deze actie van Gomes enkel en alleen bedoeld is om een transfer af te dwingen. Het zoveelste leugentje om de eigen straat schoon te vegen van meneer Reker.
  Gomes is daarnaast een absolute topkeeper die een bijzondere positieve winnaarsmentaliteit op zijn spelersgroep overdraagt. Dergelijke kwaliteiten heeft de heer Reker niet en hij zal dan ook moeten vertrekken

    /   Reply  / 
 9. Erwin Koeman

  Reker eruit !

    /   Reply  / 
 10. H.Gomes

  Als hij niet gaat houdt het voor mij op.
  Ik vertrek gewoon voor het geld maar ik ben zo´n lafaard dat ik daar een andere reden voor verzin.Dat ik daarbij anderen verneuk kan mij geen ene moer schelen, ik ben zo populair dat de psv-supporters mij toch wel geloven en thuis in Brazilie was Judas mijn koosnaam.

    /   Reply  / 
 11. Mevr. Reker

  Om niet op te vallen heb ik mijn achternaam achterstevoren geschreven, slim toch !
  Maar ik ken een man dicht in mijn buurt die hier allemaal niks aan kan doen, die Gomes gaat maar lekker. Zag je hoe die nepperd Joop H. die Judaskus gaf, bah Hoerelho

    /   Reply  / 
 12. Fons S.

  Ik heb in het plantsoen nog een groot talent gezien, hij is pas 13 maar hij komt er wel, zijn naam is Geerdon Hivlip.
  Die Gomes is toch al hardstikke oud, weg ermee !

    /   Reply  / 
 13. H.Gomes

  Ik ben echt een gevoelsmens, ik verraad je waar je bij staat, voel je wel !
  Ik word ook winnaar van de Oscar di Pinoccio,
  dat is de toneelprijs voor de meest onbeschaamde leugenaar/artiest uit de sport in het algemeen, ooh ik val.

    /   Reply  / 
 14. Keeper

  Waarom zou ik in Godsnaam Nederlands leren ?
  Bij de VI kan ik iedereen in het Portugees een oor aannaaien en doen alsof ik zo graag in eindhoven blijf.
  Ik ben zo nep dat de douane mij zou moeten vernietigen als ik het alnd uitga/inkom.

    /   Reply  / 
 15. H.G.

  Laat al die Nederlanders maar lekker Portugees leren !

    /   Reply  / 
 16. jan

  ‘Maffiapraktijken binnen PSV’
  Eindhovens Dagblad
  De PSV-top: technisch manager Stan Valckx, algemeen directeur Jan Reker en voorzitter RvC Frits Schuitema.foto John Claessens/ANP
  EINDHOVEN – PSV staat voor een scheuring binnen zijn technische leiding. Directeur Jan Reker en manager technische zaken Stan Valckx zijn met elkaar in conflict gekomen, omdat de club van mening is dat spelersmakelaar Vlado Lemic een kwalijke invloed heeft op de eenheid binnen de A-selectie.

  Lemic werkt nauw samen met Valckx en is de begeleider van ondermeer doelman Gomes.

  PSV zoekt nu naar een oplossing van het probleem, dat uiterst serieus wordt genomen. Een lid van de begeleidingsstaf zei gisteren: “De boel is van binnen hartstikke rot en als de club zo doorgaat, is PSV binnen twee jaar naar de kloten. Het gaat hier om essentiële zaken in het voortbestaan van de club.” Een andere zegsman spreekt van ‘maffiapraktijken die met wortel en tak moeten worden uitgeroeid’. De spelersgroep van PSV is dit seizoen uiteengevallen in twee kampen. Aan de ene zijde staat een groep spelers, onder wie Gomes en Lazovic, die begeleid worden door Lemic. Anderzijds is er een blok met onder anderen aanvoerder Timmy Simons, Danny Koevermans en andere Nederlandse spelers. Die scheuring heeft geleid tot ‘manipulatie en chantage’ tussen spelers en trainers, zo meldt een bron. Als voorbeeld daarvan geldt de opstelling van Gomes in een kwestie rond Ismail Aissati. De middenvelder werd twee maanden geleden naar het tweede verbannen, nadat hij zou hebben geweigerd om in te vallen tijdens de wedstrijd PSV-De Graafschap. Hierover ontstond een rel tussen enkele spelers en coach Sef Vergoossen. Op aandrang van Gomes werd Aissati niet gestraft.

  Aanleiding tot de crisis is een interview met Gomes in VI. Vanochtend moet de Braziliaan op het matje komen bij de directie.

    /   Reply  / 
 17. jan

  valckx is er al uitgevlogen…

    /   Reply  / 
 18. Stephan

  Reker eruit en hem zijn salaris van de afgelopen 2 jaar laten terugbetalen. Wat heeft hij een wanprestatie geleverd. Gomes heeft het eerst intern aangekaart maar die eikel van een Reker die heeft alleen maar vriendjes om hem heen (zoals afbrakvoetbaltrainer Vergoossen)die hem uit de wind houden. Gomes kon niet anders. Hij verdient een standbeeld! De Raad van Commissarissen dient ook op te stappen. Ze hebben destijds Guus Hiddink in de uitvoering van al zijn adviezen gedwarsboomd. Jan Reker was hun man. Allemaal moven en vakkundige mensen met de juiste voetbalwereld ervaring erneer zetten. Hoe zit het met Kees Ploegsma? Hij was toch ook de man van de succesvolle jaren 80?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>