Pieters verwacht strijd met Tamata te winnen.

Erik Pieters speelde de afgelopen tweede seizoenshelft niet bepaald zijn beste spel. Verdedigend oogde het nog redelijk, maar aanvallend wist de linksback niets meer in te brengen. Nu Tamata zich spectaculair ontwikkelt, is Pieters dan ook nog allesbehalve zeker van zijn positie. Toch weerhoudt dat hem niet van zijn grote-broer-taak: ”Ik blijf Abel helpen, ook nu hij een directe concurrent is geworden voor mijn positie. Uiteindelijk telt het belang van de club.”

Erik blijft natuurlijk een keurig opgevoede jongen die niet zo snel kritiek zal leveren op de club of anderen, maar hij moet zich dit seizoen wel gaan revancheren voor het vorige. Overigens denkt Pieters er niet aan om de zwakke centrale defensie te gaan versterken: “Linksback is mijn plek geworden en daar liggen ook mijn kansen bij het Nederlands elftal. Abel Tamata heeft het goed gedaan in de voorbereiding, heeft zijn visitekaartje afgegeven. Maar ik wil zondag gewoon spelen.” En dat gebeurt ook, Rutten kennende.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Pieters verwacht strijd met Tamata te winnen.

 1. Hahaha

  Welke strijd?

    /   Reply  / 
 2. PSV Eindhoven

  Om een basisplaats als linker verdediger.

    /   Reply  / 
 3. Andy

  Ja, naturlijk gaat Tamata winnen als Pieters naar Engeland gaat, dus er valt voor onze Rutte niet te concureren.

    /   Reply  / 
 4. Ssst

  vandaag heeft hij weer twee tegendoelpunten op zijn geweten, slappe z.k.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>