Mertens toont zijn kwaliteiten.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mertens toont zijn kwaliteiten.

 1. Hahaha

  Dat kan ik met mijn snikkel.

    /   Reply  / 
 2. Paul

  he hahaha hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah joepie de poepie

    /   Reply  / 
 3. Twente4ever

  PSV in de ban van gekochte spelers. Waar zijn jullie helden van vorig seizoen? Jullie lopen te pochen over kwaliteiten ban PSV, maar dit manneke komt van Utrecht. Als een trainer hem nou beter heeft gemaakt, ok. Maar dit is pronken met andermans veren. Nu een filmpje van wijnaldum!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>