Marcellis is te bescheiden

Dirk Marcellis stelt zich wel heel bescheiden op. Voordat bondscoach Bert van Marwijk de opstelling van Oranje tegen Schotland bekend gemaakt heeft, gaat de PSV’er al uit van een positie op de reservebank. “Ik ga er niet van uit dat ik speel. Voor mij zou het logisch zijn dat Gregory van der Wiel daar komt te staan, omdat hij die positie bij Ajax bekleedt, ook internationaal. Ik ben bij PSV al heel lang geen back meer. Heb daar na Noorwegen uit nog maar drie of vier keer gespeeld.”

Goed nieuws is dat de Limburger graag bij PSV blijft. “Ik speel al heel lang bij PSV en wil hier graag nog een aantal jaar spelen. De intentie om met elkaar door te gaan is wederzijds. De gesprekken krijgen een vervolg, maar daar is geen haast bij.”

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>