Dirk Marcellis heeft geen problemen met PSV

Het lijkt een storm in een glas water, het bericht dat Dirk Marcellis boos zou zijn op PSV in verband met een te lage aanbieding. Marcellis ziet geen problemen in de onderhandelingen over een nieuw contract.

“Ik wil graag bij PSV blijven en de club wil me graag behouden. We hebben allebei de intentie uitgesproken om bij elkaar te blijven. We hebben een aantal weken geleden een gesprek met PSV gehad. Het eerste gesprek ging stroef, maar het is niet zo dat de onderhandelingen over zijn. Over twee weken praten we verder en ik zie geen problemen in die onderhandelingen.”

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>