Everton gecharmeerd van Marcellis

Trainer David Moyes van Everton schijnt gecharmeerd te zijn van Dirk Marcellis. De twintigjarige international heeft de interesse vooral gewekt door zijn inzetbaarheid in de achterste linie. Moyes ziet het in de Limburger zitten omdat hij op diverse posities in de achterhoede ingezet kan worden.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Everton gecharmeerd van Marcellis

 1. jaap

  ZOU VEELS TE VROEG ZIJN VOOR DIRK. OVER EEN JAARTJE OF TWEE EN DAN KAN HIJ ZEKER EEN VEEEEEEEEL BETERE CLUB ALS EVERTON KRIJGEN. mISSCHIEN KUNNEN WE ZE BRECHET WEL AANSMEREN HAHAAHAHAHAHA BRENG IK HEM ER PERSOONLIJK HEEN

    /   Reply  / 
  1. jantjejan

   eikel, je hebt het wel over de psvv-selectie.. brechet doet het toch echt wel aardig de laatste tijd. ik kan het niet geloven dat er zoveel spreekkoren zijn de laatste tijd. het doet echt pijn dat psv-fans dit doen. Wees nou een vent, sta achter psv, de spelers en de leiding, houd moed, dan bakken we er volgend jaar hopelijk wel weer wat meer van. GO GO PSV!

     /   Reply  / 
  2. jantjejan

   eikel, je hebt het wel over de psv-selectie.. brechet doet het toch echt wel aardig de laatste tijd. ik kan het niet geloven dat er zoveel spreekkoren zijn de laatste tijd. het doet echt pijn dat psv-fans dit doen. Wees nou een vent, sta achter psv, de spelers en de leiding, houd moed, dan bakken we er volgend jaar hopelijk wel weer wat meer van. GO GO PSV!

     /   Reply  / 
   1. jaap

    dan zit je niet goed op te letten hij staat zo vaak verkeerd opgesteld er komen de laatste tijd minder tegendoelpunten uit voort maar brechet maakt wekelijks fundementele fouten. En ga jij maar lekker achter reker staan daar is genoeg ruimte zou ik zeggen……….

      /   Reply  / 
 2. jantjejan

  Het is fundamenteel niet fundimenteel. als je dat niet eens kunt schrijven dan weet ik niet of jij weet wat er mis is met brechet. Alleen maar omdat ze dat in de telegraaf schrijven betekent niet dat het echt zo is. Brechet heeft behoorlijk wat potentie geloof ik.

    /   Reply  / 
 3. jaap

  wat een domme reactie en waar uit maak je op dat hij potentie heeft de tv zie hem wekelijks in actie en ik film spelers voor psv dus als jij denkt dat deze speler potentie heeft ga maar weer lekker achter je tv zitten of je footbal manager spel of zo. Maar goed misschien moet je bij psv gaan werken onder reker want die heeft hem gescout en ziet die ponetie ook wel domme lul

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>