Koevermans heeft zijn draai gevonden.

Danny Koevermans heeft zijn eerste wedstrijden bij Toronto FC er op zitten en heeft al twee typische Koevermans-doelpunten gemaakt. Daarmee hielp hij zijn team slechts aan één puntje, maar toch. Deze jongen kwam duidelijk tekort voor het niveau van PSV, maar hij heeft toch een uitstekend neusje voor de goal. Met de kennis van nu was het misschien ook goed geweest om hem tegen een laag salaris nog een jaartje als pinchhitter te houden, maar goed, daarvoor is het te laat. Bekijk hier de doelpunten:

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>