Danny Koevermans gebaat bij Nederland B?

Danny Koevermans is de enige PSV-er in de selectie van het Nederlands B-elftal. Trainer Huub Stevens gaf aan dat hij niet echt enthousiast is over het selecteren van Koevermans. Gezien het drukke programma van PSV ziet hij weinig voordelen in deze extra wedstrijd van zijn spits.

 

Maar die zijn er volgens mij wel. Want een spits die de kans krijgt te trainen onder voormalig topspeler Dennis Bergkamp zal daar niet slechter van worden. En een trainingsstage met een groep topspelers is sowieso niet verkeerd. En wellicht houdt dit de deur open naar het Nederlands elftal voor de Koef. Tenslotte was hij het die Oranje naar Euro 2008 schoot.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>