Exotische schoonheid op De Herdgang

Cassio Ramos

Cassio Ramos wordt mogelijk in de winterstop verhuurd. Om meer ervaring en speeltijd op te doen acht de leiding van PSV het een goede stap dat hij elders aan spelen toekomt.

Voor het volledige bericht klik hier.

Ik begreep nooit zo goed wat PSV van plan was met deze doelman. Dat de lange 21-jarige Braziliaan goed kon keepen geloofde ik wel. En dat Cassio Ramos vooral voor de toekomst werd gehaald ook. Maar rechtvaardigde dat de hoge prijs die er nu eenmaal voor een niet uit de EU afkomstige speler betaald moest worden? Voor een derde of vierde doelman leek mij van niet.

Ik raakte pas overtuigd van de toegevoegde waarde van Cassio Ramos toen ik op trainingscomplex De Herdgang zijn vrouwelijke wederhelft tegenkwam. Wat een vrouw! Sindsdien hoop ik dat Cassio Ramos voor eeuwig in Eindhoven zal blijven. Een korte verhuurperiode zullen we echter wel overleven.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>